Espanyol på vej mod top4

Den nordspanske klub er velkørende og kan fortsætte jagten på en Champions League-billet med sejr over formsvage Zaragoza

Espanyol kan hente tre point mod Zaragoza i eftermiddag. (Modelfoto: Colourbox)
Espanyol kan hente tre point mod Zaragoza i eftermiddag. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag I al ubemærkethed er Espanyol i gang med at etablere en seriøs jagt på en billet til Champions League. Det nordspanske mandskab er fremme som nummer fem, og kan meget vel indtage den vigtige fjerdeplads efter denne runde. Det kræver sejr over Zaragoza, mens Levante så skal tabe eller spille uafgjort mod Real Madrid.

Begge dele virker ganske sandsynlige og Espanyol bør i hvert fald kunne gøre sit.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Zaragoza er således rækkens klart svageste udehold (0-3-8) og i øvrigt næstnederst på formbarometret med 0-2-4. For sidstnævntes vedkommende er Espanyol nummer tre med 3-3-0.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Hjemmeholdet er ramt af adskillige fravær, hvor mest iøjnefaldende er Cristian Dario Álvarez (mål) og topscorer Sergio García (angreb), men ingen nye i forhold til sidst, hvor man hentede fine 3-3 ude mod Athletic Bilbao. I forhold til den kamp er talentet Jordi Amat (forsvar) med igen, men han kommer næppe i startopstillingen.

Gæsterne har også sine fravær, og må siden sidst - hvor det 1-2 hjemme mod Vallecano - klare sig uden David Mateos Ramajo (forsvar) og nyerhvervelsen Carlos Aranda (angreb), der begge var i startopstillingen. Ude sidde i forvejen Pablo Edson Barrera (midtbane).

Espanyol har historisk set et fint tag på Zaragoza, når kampen står på hjemmebane. I sidste sæson blev det en 4-0 sejr.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.