Napoli gi'r den fuld gas

Napoli har valgt at tage alle de bedste med til pokalsemifinalen mod Siena, der modsat vælger at spare flere stamspillere

Cavani fører an på et Napoli-hold, der stiller i noget nær stærkeste opstilling mod Siena i Coppa Italia i aften. (Foto: AP/Salvatore Laporta)
Cavani fører an på et Napoli-hold, der stiller i noget nær stærkeste opstilling mod Siena i Coppa Italia i aften. (Foto: AP/Salvatore Laporta)

Spilforslag Der skal trædes varsomt, når det handler om den italienske pokalturnering, for den er sjældent forudsigelig. På en torsdag uden de helt oplagte spil, så tager vi dog alligevel chancen på Napoli.

Modstanderen er således et Siena-mandskab, der - på trods af at dette er en semifinale - ikke stiller i stærkeste opstilling. Fokus er på overlevelse i Serie A, og træner Giuseppe Sannino har faktisk ikke lagt skjul på, at han i høj grad også har et blik rettet mod mandagens svære hjemmekamp mod Roma.

Derfor stiller hjemmeholdet uden adskillige stamspillere. Det drejer sig om Zeljko Brkic (mål), Roberto Vitiello (forsvar), Cristiano Del Grosso (forsvar), Luca Rossettini (forsvar), Emanuele Calaio (angreb) og Mattia Destro (angreb).

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Det var dog også et reservespækket hold, der vandt i forrige runde mod Chievo på udebane, så man skal ikke undervurdere bredden hos Siena. Der bliver dog roteret væsentligt anderledes denne gang. Defensiven ser mere svækket ud, mens man til gengæld har lidt flere stamspillere med længere fremme på banen.

Du kan stadig være med: Vind en plads på Verdens bedste fodboldrejse

Napoli er i en situation, hvor man har tabt terræn i kampen om Champions League-pladserne og vel heller ikke skal vide sig for sikker i jagten på en plads i Europa League via ligaen, derfor ligner Coppa Italia en ganske oplagt genvej til Europa. Og der spares således ingen spillere i aften. I praksis kan træner Walter Mazzarri stille med sin absolut stærkeste opstilling.

Napoli blev spist af med 1-1 i udekampen mod Siena i ligaen for et par uger siden, men dominerede og kunne godt have taget sejren. Denne gang stiller hjemmeholdet ikke i nær så stærk en opstilling og så skal gæsterne have bedre chancer for at sejre.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Siena har overrasket før, og Napoli er ikke i resultatmæssig topform, men odds er trods alt fortsat for højt. Det er faktisk højere end det, bookmakerne var på banen med, da holdet gæstede Siena i ligaen. Den gang stillede Siena så oven i købet i en stærkere udgave end i dag, mens Napoli formentligt stiller i nogenlunde identisk opstilling. Dog kan Camilo Zuniga (forsvar) rykke ind i startopstillingen på bekostning af Andrea Dossena (forsvar).

Der spilles returkamp i næste måned, hvilket kan få Napoli til at spekulere i eksempelvis et uafgjort resultat. Det ændrer dog ikke på værdien i 2-tallet, men de forsigtige kan gardere med Draw No Bet, der kan spilles til fine odds 1,67 hos Ladbrokes.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer