Mål på Camp Nou

Barcelonas defensiv er ikke dirkefri og så kan Valencia også komme på tavlen i returkampen i Copa del Rey

Jose Manuel Pinto får ikke ret meget spilletid i FC Barcelona, men får dog kamptræning i pokalturneringen. Han ventes derfor at starte inde i aftenens returkamp mod Valencia. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Jose Manuel Pinto får ikke ret meget spilletid i FC Barcelona, men får dog kamptræning i pokalturneringen. Han ventes derfor at starte inde i aftenens returkamp mod Valencia. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Spilforslag Det er pokalfodbolden, der fylder mest i disse dage, og den slags behandles med varsomhed. Vi kan dog ikke andet end være lidt fristede at dette odds, der ikke omhandler en vinder, men blot om begge hold får scoret.

Det har været tilfældet i tre af de seneste fire indbyrdes opgør. Blandt andet i den første af pokalkampene for en uge siden, hvor det sluttede 1-1.

Du kan stadig være med: Vind en plads på Verdens bedste fodboldrejse

Statistisk set har Barcelona scoret i 18 af de seneste 19 hjemmekampe (alle turneringer), så de offensive kvaliteter er åbenlyse. Mere interessant er måske nok, at den tidligere meget stærke defensiv har slået små sprækker. Efter at have holdt nullet i 12 hjemmekampe i træk, så har man lukket mål ind i de seneste tre. Ser man på det samlet, så er der lukket mål ind i otte af de seneste ni kampe (ude/hjemme).

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det afgørende punkt er således i høj grad om også Valencia kan score på Camp Nou. Gæsterne måtte senest nøjes med 0-0 mod Atletico Madrid, men det var blot anden gang i de seneste 12 kampe, at man ikke fik scoret.

Mandskabsmæssigt er det interessant, at Barcelona måske er ved at betale prisen for et tæt kampprogram. Førsteholdstruppen er ikke voldsomt stor, og man er med på mange fronter. Derfor bliver der ofte suppleret op med spillere unge talenter og reserver, når muligheden byder sig.

Læs også spilforslaget:

Se også: Mere held med de sorte katte

Aktuelt meldes der om flere småskavanker og træthed hos bærende kræfter, og med Champions League-kampe og ligakampe i nærmeste fremtid, så kan det have indflydelse på startopstillingen i aften.

Pokalturneringen er trods alt ikke den vigtigste for klubben.

Der er således mange spørgsmålstegn, der først bliver besvaret, når startopstillingen foreligger. Det står som udgangspunkt næsten fast, at det er reservekeeper Jose Manuel Pinto, der starter i målet.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Valencia ventes at stille næsten identisk i forhold til den første kamp. Dog kan Sofiane Feghouli (midtbane/angreb) ende med at skubbe Pablo Piatti (angreb) ud på bænken igen.

Dette er en pokalkamp, og dermed også en kamp, hvor vi holder indsatsen lav.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer