Stevenage bider sig fast

Oprykkerne bejler til en plads i playoff og kan understrege kandidaturet med sejr over Oldham i aften

Oldham har ikke haft et stort 2012, hvor første sejr endnu lader vente på sig. I aften går det løs mod formstærke Stevenage, der bejler til en plads i playoff. (Modelfoto: Colourbox)
Oldham har ikke haft et stort 2012, hvor første sejr endnu lader vente på sig. I aften går det løs mod formstærke Stevenage, der bejler til en plads i playoff. (Modelfoto: Colourbox)

OPDATERET: Kampen bliver udskudt på grund af det hårde frostvejr, der har ramt England

Spilforslag Gary Smith fik en perfekt debut på bænken hos Stevenage, da det blev 1-0 over Notts County i FA Cup'en forrige lørdag. Det skulle have været fulgt op i den netop overståede weekend, men her blev opgøret mod Notts County i ligaen offer for vintervejret.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Spilles kampen som planlagt, så bliver det altså ligadebut til Smith, der passende kan demonstrere, at Stevenage også med ham ved roret kan nuppe en plads i playoff.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Smith har i hvert fald overtaget et hold i fremgang, uden væsentlige fravær og stor tro på egne evner. Det rækker langt. Også mod et Oldham-mandskab, der har haft svært ved at balancere heftig pokalaktivitet med ligakampe. Endnu har man ikke prøvet at vinde i 2012, hvilket dog så betyder, at man nu kun har ligaen tilbage at fokusere på.

Det kan betyde et løft i resultaterne, men behøver ikke lige ske allerede fra i aften.

Du kan stadig være med: Vind en plads på Verdens bedste fodboldrejse

Mens hjemmeholdet stort set kan stille uden nævneværdige fravær, så ser mere betænkeligt ud for Oldham. Senest er stamspilleren Zander Diamond (forsvar) røget ud med en skade, mens anfører Dean Furman (midtbane) betegnes som yderst usikker. Reuben Reid (angreb), der startede sæsonen som førstevalg, er fortsat ude.

Trods fraværene, så skal Oldham nok forstå at kæmpe for sagen, så nemt bliver det ikke for Stevenage og derfor slagter vi heller ikke sparegrisen på dette 1-tal.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer