Meget mere Messi

Statistikken taler for sig selv - den lille argentiner har allerede scoret i 12 af 19 kampe for FC Barcelona i denne sæson

Lionel Messi er så god for scoringer, at der er værdi i odds 2,00 på ham som målscorer mod Milan i aften. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Lionel Messi er så god for scoringer, at der er værdi i odds 2,00 på ham som målscorer mod Milan i aften. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Spilforslag: Milan - Barcelona (målscorer) [Messi] 2,05 /Expekt
Champions League, gruppe H, kampstart: 20.45

Han kræver ikke den store introduktion. Lionel Messi er verdens bedste fodboldspiller og en mand, der både er en fornøjelse at følge og bestemt værd at sætte lid til, når FC Barcelona spiller.

Det gør de i aften i en relativt betydningsløs affære i Milano. Både spanierne og italienerne har kvalificeret sig til til 1/8-finalerne, så de to sidste kampe i gruppespillet handler alene om første- og andenpladsen.

LIVE:Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Man kan altså godt håbe, at de to klubber byder op til samme underholdning som i Barcelona for halvanden måned siden. Den gang endte det 2-2.

Lionel Messi assisterede en enkelt gang, men kom ikke på tavlen. Det kunne han sagtens komme i aften i stedet. Statistikken er i hvert fald på argentinerens side.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Han har scoret i 12 af Barcelonas 19 kampe i denne sæson, og den kendsgerning alene giver fin værdi til odds 2,05. Man kunne også udpege en statistik, der viser at Messi har scoret i seks af Barcelonas syv seneste udekampe i Champions League - faktisk er det blevet til to i hver af de tre seneste.

Eller blot påpege, at argentineren lige nu er i topform med otte scoringer i de seneste fire kampe for Barcelona. Det skal ses i lyset af, at han i aften spiller sin niende kamp fra start inden for godt en måned. På et tidspunkt må det tætte program begynde at kunne ses, men det behøver ikke nødvendigvis være i aften.

Læs også spilforslaget:Højt spil i Bolivia

I Spanien lyder vurderingen over én kam, at Messi starter inde og at det ikke ville være tilfældet, hvis Guardiola ikke vurderede argentineren i stand til at spille 90 minutter.

Som tingene står, så er Messi derfor et fint bud på en målscorer, og vi springer på, når odds er så højt som 2,05.