City tromler videre

Oprykkerne fra QPR er de næste, der kommer en tur i den lyseblå vridemaskine

Mancinis scoredrenge kan fortsætte med at lægge modstanderne ned. I eftermiddag gælder det QPR. (Foto: AP/Martin Rickett)
Mancinis scoredrenge kan fortsætte med at lægge modstanderne ned. I eftermiddag gælder det QPR. (Foto: AP/Martin Rickett)

Spilforslag: QPR - Manchester City (1-0) [2] 1,95 /Bet365
England, Premier League, kampstart: 18.30

Hvem skal stoppe Manchester City? Roberto Mancinis drenge er godt i gang med at blive nye kæledægger i engelsk fodbold efter en imponerende start på sæsonen.

Der er profiler på alle pladser og masser af mål i mandskabet, der uden at spille sig ud slog Villarreal på udebane i Champions League i onsdags. Citys syvende sejr på stribe, hvoraf de seks har været på mindst to mål.

Læs også spilforslaget:Fuld fart på Ruzomberok

Kan oprykkerne fra QPR stoppe bølgen fra nord? Det ser mere end vanskeligt ud. Godt nok kan man i London-klubben hente optimisme i 1-0 sejren over Chelsea i seneste hjemmekamp, men det er næppe nok. QPR levede en helhjertet fighterindsats i opgøret, men blev hjulpet godt på vej af to udvisninger til Chelsea, der så endda kunne have hentet uafgjort på nogle solide chancer i slutfasen.

Læs også spilforslaget:Mere nedtur for Inverness

Det blev hverdag for oprykkerne igen i seneste kamp, hvor det blev 1-3 ude mod Tottenham, der forstod at udnytte et tiltider tungt QPR-forsvar. Det er en svaghed, som også City har kvaliteterne til at udnytte.

City må klare sig uden anfører Vincent Kompany (forsvar) på grund af karantæne, hvilket i denne kamp er til at håndtere. Værre er det, hvis David Silva (midtbane) ikke bliver meldt klar. Han udgik af Villarreal-kampen med rygproblemer.

LIVE:Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det ser dog samlet set meget værre ud for hjemmeholdet, der kan ende med at skulle have en ynglingespiller på bænken.

Siden sidst er stamspilleren Fitz Hall (forsvar) røget ud og han gør dermed Keiron Dyer (midtbane), Akos Buzsaky (midtbane), Rob Hulse (angreb) og DJ Campbell (angreb) selskab på sidelinien. Den fraværsliste kan blive endnu længere, da der er stort spørgsmålstegn ved Armand Traore (forsvar), Matt Connolly (forsvar), Adel Taraabt (midtbane) og Shaun Derry (midtbane).

Alt i alt kan det i værste fald blive et betragteligt indgreb i det, der er oprykkernes foretrukne start-11'er og bredden i truppen er på ingen måde at sammenligne med Manchester Citys.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Det er altid forbundet med risiko, at satse på storsejre til udehold i Premier League, men City er lige præcis et mandskab, der umiddelbart ikke lader sig diktere af omgivelserne. Faktisk har man scoret flere mål ude end hjemme.