Van Persie scorer i aften

Den flyvende hollænder er brandvarm og manden, der kan sænke Marseille i aften

Robin van Persie er flyvende for Arsenal i øjeblikket og et oplagt bud på en målscorer i aften. (Foto: AP/Bogdan Maran)
Robin van Persie er flyvende for Arsenal i øjeblikket og et oplagt bud på en målscorer i aften. (Foto: AP/Bogdan Maran)

Spilforslag: Arsenal - Marseille (målscorer) [Robin van Persie] 2,10 /Unibet
Champions League, kampstart: 20.45

Det er altid forbundet med en vis fare, at spille på målscorere, men det er nu svært ikke at fæstne en vis tro på hollandske Robin van Persie. Har man spillet på hollænderen som målscorer i hver af de kampe, som han har spillet for Arsenal i denne sæson og fået odds 2,00 eller bedre, så har man overskud.

LIVE:Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Han ligner da også det mest oplagt bud på en målscorer i aften, hvor Arsenal tager imod Marseille i Champions League. Hollænderen har inden for den seneste halvanden uge spillet to kampe og scoret fem mål i det, der må betegnes som en potent opblomstring af Arsenals offensiv. Der er mål i "The Gunners" og Robin van Persie er ofte manden, der har sidste berøring.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

I aften bliver det så Marseilles opgave at stoppe ham og her det værd at notere sig, at franskmændene ikke trives alt for godt på udebane mod engelske hold og at man i den hjemlige liga ikke just fremviser en uovervindelig defensiv. Der er lukket lukket 14 mål ind i 12 kampe.

Læs også spilforslaget:Her kan ligge en pokaloverraskelse

På en aften, hvor værdierne kan være vanskelig at spotte i Champions League-kampene, så er den brandvarme hollænder vores bedste bud.