Pokaloverraskelse lurer i Haugesund

Bryne er i storform før lokalopgøret mod danskerklubben Haugesund i den norske pokalturnering

Der er lagt op til et intenst og formentligt målrigt lokalopgør i pokalturneringen mellem Haugesund og Bryne i aften, så mon ikke der bliver et pænt fremmøde på Haugesund Stadion. (Modelfoto: Colourbox)
Der er lagt op til et intenst og formentligt målrigt lokalopgør i pokalturneringen mellem Haugesund og Bryne i aften, så mon ikke der bliver et pænt fremmøde på Haugesund Stadion. (Modelfoto: Colourbox)

Det er den norske pokalturnering, der dominerer fodboldprogrammet denne onsdag, og her skal trædes varsomt. Turneringen er, som pokalturneringer skal være, leverandør af overraskelser. Kunsten er at spotte, hvor de falder.

Et af stederne kunne meget vel være i Haugesund, hvor der er tale om lokalopgør mellem Haugesund fra den bedste række og Bryne fra den næstbedste. Rollerne kan være byttet om i næste sæson. I hvert fald regnes Haugesund blandt de hold, der skal slås for at blive i Tippeligaen, mens Bryne lige nu topper den næstbedste række og i øvrigt viser fremragende form.

Haugesund med tre danskere i truppen er et stærkt hjemmehold (4-2-0), men det betyder mindre i en pokal- og lokalkamp mod Bryne, der har været skræmmende stærk i de seneste kampe. De seneste fem kampe er vundet med en målscore på 20-4. I seneste udekampe besejrede man Bodø/Glimt med 5-0. Imponerende alt den stund, at Bodø/Glimt er oprykningskandidater og stod med 5-0-0 på eget græs og en målscore på 18-1 inden mødet med Bryne.

Gæsterne bør altså ikke være afskrækket af en tur til Haugesund Stadion.

Betmester: Vind en luksusfodboldtur til Barcelona

Haugesund kommer fra et frisk 2-5 nederlag til Vålerenga, og selvom det var på udebane, hvor man ikke har gjort det overbevisende, så må det være bekymrende at der lukkes fem mål ind, heraf tre på dødbolde. I særdeleshed op til dagens kamp, hvor man møder et Bryne-mandskab, der i den grad er skarpe foran mål.

Hjemmeholdet måtte klare sig uden førstevalgene i front, Thomas Sørum og John Pelu, på grund af skader. Begge regnes for yderst tvivlsomme i aften. Rutinerede Trygve Nygaard er tilbage i forsvaret efter endt karantæne.

Bryne har ingen grund til at ændre på det hold, der har vundet og scoret ti mål i de seneste to kampe.

Konkurrence: Forudse VM-kampene og kom til Sydamerika

Det rene 2-tal kan spilles til odds 5,20 (Sportingbet m.fl.), men vi vælger det lidt mere forsigtige Asian Handicap-spil, hvor vi får indsatsen retur ved uafgjort. Hjemmeholdet er trods alt ubesejret på eget græs i et lille års tid.

Du kan også følge ekstrabladet.dks spilforslag på twitter og på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer