Fredericia har ikke råd til en svipser

Oven på nederlaget til Skive har Fredericia tabt et skridt i oprykningskampen, så der skal sejr til mod afbudsramte Vestsjælland i eftermiddag

Peter Sørensen kan fortsat skimte oprykningen med Fredericia, men der er ikke råd til endnu et pointtab. (Foto: Thomas Sjørup)
Peter Sørensen kan fortsat skimte oprykningen med Fredericia, men der er ikke råd til endnu et pointtab. (Foto: Thomas Sjørup)

Indrømmet. Odds 1,48 er - uanset kampen - på vippen til det interessante i den danske 1. division. Fredericia ligner dog umiddelbart en ganske klar favorit.

Hjemmeholdet faldt mod Skive i en kamp, hvor man producerede chancer nok til en sejr, men altså måtte rejser tomhændet hjem. Et kostbart pointtab i forhold til oprykningskampen, hvor man er i tæt parløb med Lyngby om andenpladsen.

Konkurrence: Forudse VM-kampene og kom til Sydamerika

Der er dog ingen grund til at Peter Sørensen og hans tropper kaster håndklædet i ringen. Der resterer fortsat tre spillerunder, og man kan fortsat selv afgøre oprykningen. Til gengæld er der næppe råd til pointtab igen i eftermiddag. Betingelserne er væsentligt forbedret af mærkbare fravær hos modstanderne fra Vestsjælland.

Holdet har således Sladen Peric (forsvar), anfører Kristoffer Wichmann (forsvar) og topscorer Rasmus Festersen (angreb) ude med karantæne. Hertil kommer en skadesliste, der tæller Jesper Rasmussen (forsvar/midtbane), Andreas Mortensen (angreb), Lasse Holm (angreb) og Rasmus Vibe (angreb). Syv mand, hvoraf i hvert fald de fem ville have været i startopstillingen, hvis de var med.

Betmester: Vind en luksusfodboldtur til Barcelona

Fredericia mangler Kenneth Møller Pedersen (midtbane) på grund af karantæne. Til gengæld er Kenan Hajdarevic (angreb) med igen.

Kun Horsens og AB har formået at hente point i Fredericia i 2010, så hjemmeholdet mønstrer 4-1-1 på eget græs i foråret. Vestsjælland står med 2-3-1 på udebane i samme periode, men har også kun mødt ét hold i top7. Det var AB og her faldt så også nederlaget.

Du kan også følge ekstrabladet.dks spilforslag på twitter og på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer