Fuld power på The 'Pool

Blackpool vinder aftenens lokalderby mod Preston

Charlie Adam (t.v.) og Blackpool kan rykke op på en fjerdeplads med en sejr over lokalrivalerne fra Preston. (Foto: Getty Images)
Charlie Adam (t.v.) og Blackpool kan rykke op på en fjerdeplads med en sejr over lokalrivalerne fra Preston. (Foto: Getty Images)

Blackpool - Preston [1] 2.20 /Ladbrokes

Blackpool har fået en fremragende start på sæsonen, og selvom bookmakerne fortsat ikke rigtigt tror på oprykning til klubben, så kan en sejr i dag sende holdet op på en fjerdeplads. Opturen er i høj grad baseret på pointhøsten på hjemmebane. Seneste pointtab på hjemmebane går tilbage til midten af august. Siden har The 'Pool vundet seks hjemmekampe i ligaen og besejret Premier League-klubben Wigan med 4-1 i ligapokalturneringen.

Helt anderledes ser det ud for Preston, der samlet kun har én sejr i godt to måneder (1-3-4) .

Blackpool har midtbanespilleren Ishmel Demontagnac og angriberen Hameur Bouazza er med igen. Venstre back Stephen Crainey måtte udgå med en skade mod Reading sidst, men ser ud til at blive klar til dagens kamp. Truppen er hertil forstærket med den skotske U21-landsholdsspiller Barry Bannan (midtbane), der er hentet ind på leje fra Aston Villa.

Eneste fravær er dermed forsvarsspilleren Danny Coid og angriberen Stephen McPhee.

Preston må klare sig uden den vigtige forsvarsspiller Youl Mawene, der er blevet alvorligt knæskadet. I forvejen er midtbanespilleren Barry Nicholson langtidsskadet. Kantspilleren Ross Wallace er klarmeldt.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere