Blå advent i London

Chelsea vinder lokalopgøret mod Arsenal

Nicolas Anelka (t.v.) og Didier Drogba (t.h.) har været en målfarlig duo for Chelsea i denne sæson. Specielt Drogba har været skarp med 12 mål i 16 kampe. (Foto: AP)
Nicolas Anelka (t.v.) og Didier Drogba (t.h.) har været en målfarlig duo for Chelsea i denne sæson. Specielt Drogba har været skarp med 12 mål i 16 kampe. (Foto: AP)

Arsenal - Chelsea [2] 2.70 /betsafe

Man kan kun tage hatten af for Arsene Wenger i denne sæson. Han måtte i sommerpausen sige farvel til Emmanuel Adebayor og Kolo Toure og fik blot Thomas Vermaelen ind, mens han det meste af sæsonen har haft en trup voldsomt ramt af skader. Alligevel hedder statistikken for sæsonen 16-2-3 (alle turneringer).

Spørgsmålet er om det kan fortsætte. Måske var der tegn på sprækker, da det blev 0-1 ude mod Sunderland, og man kan i hvert fald konstatere, at Wenger ikke har fået nemmere arbejdsbetingelser efterfølgende.

Stortalentet Kieran Gibbs blev skadet mod Standard Liege, og da man i forvejen har Gaël Glichy ude, så er Arsenal ude i tredjevalg til jobbet som venstre back. Formentligt bliver det en central forsvarsspiller, der rykkes ud i venstre side. Hvem det bliver vil vise sig. I forvejen er der således flere usikkerhedsmomenter i forsvaret. William Gallas pådrog sig således også en skade mod Standard Liege og han er tvivlsom mod Chelsea.

Ikke optimale betingelser, når man står over for de herrer Didier Drogba og Niclas Anelka.

Længe fremme på banen savner Arsenal også topscorer Robin van Persie og danske Nicklas Bendtner. Alt i alt tæller skadeslisten ni mand, hvoraf de syv med sikkerhed er ude af spillet.

Chelsea har nettet 14 gange i de seneste fire ligakampe og allerede understreget mesterskabskandidaturet med en 1-0 sejr over Manchester United.

Nu er man så oven i købet i den situation, at stort set alle mand inden for de seneste par uger har meldt sig klar efter skader. Senest er der givet grønt lys til vigtige Frank Lampard (midtbane). Eneste sikre fravær er forsvarsspilleren Jose Bosingwa.

Chelsea vandt ude over Arsenal både i april (2-1 i FA Cup’en) og i maj (4-1 i ligaen). Styrkeforholdet er siden den gang tippet en tand mere til Chelseas fordel og med aktuel status i de to trupper, så ligner Chelsea et godt bud på en vinder.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere