Ånden er med St. Pauli

Tre point i dag kan sende holdet op på en andenplads i 2. Bundesliga

St. Pauli har fundet formen, og det kan blive til yderligere tre point mod et Union Berlin-hold, der synes at have tabt pusten. (Foto: Getty Images)
St. Pauli har fundet formen, og det kan blive til yderligere tre point mod et Union Berlin-hold, der synes at have tabt pusten. (Foto: Getty Images)

St. Pauli - Union Berlin [1] 1.90 /expekt.com

Oprykkerne fra Union Berlin startede sæsonen med brask og bram, men er nu på et mere forventet niveau. Formen hedder 2-0-4, hvor de to sejre er kommet mod Aachen og Frankfurt, der begge ligger blandt de seks nederste.

Helt anderledes forholder det sig for St. Pauli, der har 4-1-1 i samme periode. Nederlaget kom i den seneste kamp, hvor det blev 2-3 ude mod Augsburg i en kamp, hvor man spillede med ti mand i 70 minutter og alligevel holdt 2-2 frem til sidste minut.

Florian Lechner var manden, der så rødt, og han er derfor ikke med i dagens kamp. Det er til gengæld også den eneste forventede ændring i startopstillingen i forhold til de seneste kampe.

Union Berlin stiller formentligt med samme startopstilling, som sidst, hvor det blev til 0-2 hjemme mod Kaiserslautern. Topscorer John Jairo Mosquera - der har en fortid som lejesvend i SønderjyskE - har været savnet i de seneste to kampe og nu lyder meldingen, at han er alvorligt skadet og ikke kommer på banen på denne side af nytåret.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere