Fodboldfeber i Mainz

Oprykkerne kan hente ny stor skalp på hjemmebane i eftermiddag

En festklædt Mainz-fan med Wolfsburgs maskot. Der har været ikke så lidt at juble over for oprykkerne i denne sæson. (Foto: Getty Images)
En festklædt Mainz-fan med Wolfsburgs maskot. Der har været ikke så lidt at juble over for oprykkerne i denne sæson. (Foto: Getty Images)

Mainz - Hamburger SV [1] 3.05 /Unibet

Hamburger SV indtog førstepladsen I Bundesligaen efter syv spillerunder og fansene drømte pludselig om et mesterskab. Den seneste måned har det dog set noget anderledes ud. Adskillige skader har kostet både spille- og pointmæssigt. Det kan fortsætte i dag mod Mainz, der er uhyggeligt stærke på eget græs.

Skadeslisten hos gæsterne er således fortsat lang. Otte mand sidder ude med alvorlige skader. Det betyder, at Hamburger SV ikke ændrer det store i forhold til sidst, hvor man leverede en af sæsonens mest skuffende indsatser og tabte hjemme til Bochum. Eneste iøjnefaldende ændring er at svenske Marcus Berg (angreb) er tilbage i startopstillingen efter at have været indskifter i de seneste to kampe.

Mainz har gjort det godt i sæsonen og i særdeleshed været stærke på eget græs. Kun Leverkusen har formået at tage point med hjem (2-2), mens blandt andet Bayern München og Hoffenheim er blevet sendt hjem med nederlag. Mandskabsmæssigt er der ingen problemer. Det er stærkeste opstilling i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere