Villarreal fortsætter opturen

I aften kommer sæsonens første sejr på udebane i La Primera

Robert Pires og holdkammeraterne i Villarreal er kommet i gang i La Primera og begyndt at vise, hvad de i virkeligheden kan. (Foto: AP)
Robert Pires og holdkammeraterne i Villarreal er kommet i gang i La Primera og begyndt at vise, hvad de i virkeligheden kan. (Foto: AP)

Sporting Gijon - Villarreal [2] 2.45 /expekt.com

Der har været god økonomi i at holde på Villarreals opblomstren oven på en sort start på sæsonen. I aften kan holdet så passende fortsætte med sæsonens første sejr på fremmed græs.

Siden vendepunktet mod Malaga (2-1) har Villarreal vundet to hjemmekampe i ligaen ganske stort og besejret Lazio med 4-1 i Europa League. Eneste pointtab er et 2-3 nederlag ude til Sevilla, hvilket må siges at være acceptabelt alt den stund at Sevilla lige nu er førsteudfordrer til Real Madrid og Barcelona i toppen af La Primera. Villarreal var i øvrigt foran 2-1 efter en times spil i kampen.

Det ligger altså i kortene, at den første udesejr er lige om hjørnet og hvorfor ikke i dag.

Sporting Gijon har haft en fin sæson og ligger i den bedste halvdel af tabellen. Blandt andet takket være fem hjemmekampe uden nederlag, herunder 0-0 mod Real Madrid. Holdet har dog levet livet farligt på det seneste. Det blev exit til pokalturneringen efter 3-5 på hjemmebane til Huelva fra den næstbedste række og det blev fulgt op med småheldige 0-0 ude mod Xerex, der ligger næstsidst i tabellen.

Holdet har ikke lukket mange mål ind, men spørgsmålet er om man kan stå distancen mod et sultent Villarreal-mandskab med en af de mest formstærke angrebduoer i skikkelse af Nilmar og Giuseppe Rossi. De stod for alle tre mål mod Valladolid i den seneste kamp.

Villarreal har Ruben Cani med igen efter en skade, men det er usikkert om han ligefrem går ind i startopstillingen.

Hjemmeholdet har flere småskadede spillere, men kun få frafald til truppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere