Tredje omgang i DM i Systemtips

Se, hvordan vi sætter krydserne på Tips13-kuponen til tredje runde af DM i Systemtips

Manchester United skal have tre point med hjem fra Portsmouth for at holde trit med Chelsea i toppen af Premier League. (Foto: AP)
Manchester United skal have tre point med hjem fra Portsmouth for at holde trit med Chelsea i toppen af Premier League. (Foto: AP)

Anden runde i DM i Systemtips gav en lille oprejsning med en 11'er, men vi satser på at gøre det en tand bedre i tredje runde.

Endnu engang prøver vi systemet U 6-3-120, hvor der er 10'er-garanti ved mindst to rigtige U-tegn og mulighed for en 13'er ved fem, seks og ni rigtige U-tegn.

Kuponen er endnu engang sammensat af kampe fra Premier League og The Championship. Vi satser på fire sikre tegn i Premier League og garderer i The Championship, der har været lidt mindre forudsigelig i denne sæson.

1 Manchester City - Hull

1

2 Blackburn - Stoke

1 X2

3 Fulham - Bolton

1

4 Portsmouth - Manchester United

2

5 West Ham - Burnley

1

6 Wigan - Sunderland

1X2

7 Bristol City - Sheffield United

1X

8 Crystal Palace - Watford

1 X2

9 Newcastle - Swansea

1X2

10 Peterborough - Middlesbrough

1X 2

11 Queens Park Rangers - Coventry

1X

12 Scunthorpe - Leicester

1X 2

13 Sheffield Wednesday - WBA

X 2DEN SIKRE:
Kamp 4: Manchester United sparede spillere mod Besiktas og tabte, men det får os ikke til at ryste på hånden. Det bliver et meget stærkere hold, der går på banen mod Portsmouth. Hjemmeholdet har skiftet manager, men problemerne stikker dybere end det. Truppen er simpelthen ikke særlig god.

DEN VOVEDE:
Kamp 12: West Ham er bedre end den aktuelle placering og har her en oplagt mulighed for at demonstrere det. Burnley har overrasket alt og alle i denne sæson, men gør det markant bedre hjemme end ude.

OVERRASKELSEN:
Kamp 8: Newcastle er en af kuponens helt store favoritter, men møder et Swansea-mandskab, der er ubesejret i 11 kampe i træk. For godt en måned siden blev rækkens nummer to, WBA, besejret på udebane. Det kan også blive til point mod Newcastle

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere