Rossi åbner med sejr

Palermos nye træner debuterer i aften mod Reggina i den italienske pokalturnering

Delio Rossi (t.v.) er ny træner i Palermo. Han har ikke brug for at starte med en pokalfiasko. (Foto: AP)
Delio Rossi (t.v.) er ny træner i Palermo. Han har ikke brug for at starte med en pokalfiasko. (Foto: AP)

Palermo - Reggina [1] 1.45 /expekt.com, bwin, betsafe

Det er ikke noget stort odds vi er ude i her, og slet ikke, når man tænker på, at der er tale om en kamp i den italienske pokalturnering, der har det med at kaste overraskelser af sig.

Det er dog svært andet end at se hjemmeholdet som storfavoritter. Holdet har skiftet træner, der gerne vil have den bedste start som overhovedet muligt og så er pokalturneringen meget vel et af Palermos bedste kort i jagten på en plads i Europa.

Modsat har Reggina al mulig grund til at fokusere mest på ligaen, hvor man lige nu indtager en næstsidsteplads i Serie B. Forude venter en hjemmekamp mod Brescia, der ret beset er langt mere vigtig end denne udekamp i pokalturneringen.

Det er uvist, hvordan den nye træner, Delio Rossi, vil sætte sit hold mod Reggina, men mon ikke det bliver et ganske stærkt mandskab. Som udgangspunkt trækker tre spillere med småskader, og de bliver nok sparet. Det er Federico Balzaretti (forsvar), Giovanni Tedesco (midtbane), Davide Succi (angreb).

Reggina, der har 1-1-5 for de seneste syv kampe i Serie B, går efter sejren i Palermo. Det siger i hvert fald træner Ivo Iaconi. Han behøver dog kun at kigge i tabellen for at vurdere, hvad der betyder mest. Et godt resultat i weekenden mod Brescia eller en pokalsejr over Palermo. Uanset om han vælger at stille med sine bedste, så bliver det dog mere end vanskeligt at besejre Palermo.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere