Livingston på hastig vej tilbage

Klubben blev tvangsdegraderet til 3. division, men har ikke tænkt sig at blive på dette niveau længere end højest nødvendigt

Livingston er på hastig vej op igen i Skotland. (Modelfoto: Colourbox)
Livingston er på hastig vej op igen i Skotland. (Modelfoto: Colourbox)

Livingston - Albion Rovers [1] 1.50 /Bet365, expekt.com

Det er ikke ofte, at vi bevæger os helt ned i den skotske 3. division, men der er god grund til at sætte penge på Livingston. Klubben er alene placeret i den fjerdebedste række på grund af en tvangsdegradering. I sidste sæson spillede klubben to divisioner højere.

Ikke overraskende er Livingston derfor strøget direkte til tops i 3. division og dermed godt på vej op igen. Der er således massiv forskel på top og bund i skotsk fodbold.

Nu har Livingston så faktisk tabt tre kampe - blandt andet på udebane til Albion Rovers tilbage i august - men nederlagene ligger efterhånden et stykke tilbage og skal måske i virkeligheden ses i lyset af den uro, der fulgte i kølvandet på tvangsnedrykningen. Motivationen var således på nulpunktet.

Alt det synes lagt på hylden nu. Statistikken hedder 8-1-1 for de seneste ti kampe (alle turneringer). Nederlaget faldt til rækkens nummer to, East Stirling.

Albion Rovers ligger midt i rækken, og har vist sig ganske svære at slå. Til gengæld har holdet også markante problemer med at score i øjeblikket. Senest fik man blot 0-0 mod Annan Athletic, selvom man fuldstændigt dominerede affæren. Det er nu fire kampe i træk uden mål.

Den manglende skarphed bliver formentligt meget problematisk, når man i dag møder rækkens mest scorende hold.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere