Tjekkisk feberspil

H1N1 har slået hårdt ned hos topholdet i den tjekkiske liga, og det kan koste sæsonens første nederlag i aften

FK Teplice, her i aktion mod israelske Hapoel Tel-Aviv, er hårdt ramt af sygdom før mødet med Sigma Olomouc. (Foto: AP)
FK Teplice, her i aktion mod israelske Hapoel Tel-Aviv, er hårdt ramt af sygdom før mødet med Sigma Olomouc. (Foto: AP)

Sigma Olomouc - FK Teplice [1] 2.45 /betsafe

Odds er allerede begyndt at falde på dette 1-tal rundt omkring, og vil meget vel fortsætte med at falde, når folk opdager, at FK Teplice er hårdt ramt af H1N1 og derfor ikke er i stand til at stille i stærkeste opstilling. Så langt fra faktisk.

Da de første tilfælde blev registreret i sidste uge og der til sidst kun var 12 spillere, der kunne træne med, forsøgte Teplice at få dagens kamp udsat, men uden held. Alle træningspas hen over weekenden har været aflyst, men det forhindrede ikke den offensive midtbanespiller Michal Smejkal i også at lægge sig.

Skal man tro meldingerne fra Tjekkiet, så har Teplice udtaget 18 spillere, hvoraf de seks søndag viste tegn på influenza. Man har krydset fingre for, at de er på toppen igen i dag, men ret beset, så kan der blive tale om pludselige ændringer på det hold, der skal spille. Og det bliver ikke til det bedre. Truppen er i forvejen suppleret op med spillere fra B-holdet.

Nu ville et så omfattende sygdomsproblem hurtigt få odds til at falde voldsomt, men faktisk er hjemmeholdet også ramt. Her er dog ikke tale om svineinfluenza, men fåresyge. To spillere på førsteholdet er sat ud af spillet. Det drejer sig om Rudolf Otepka og Michael Hubnik.

Uanset, så er hjemmeholdet dog ikke nært så hårdt ramt.

Ser man på de to holds seneste resultater, så er Teplice fortsat ubesejret i sæsonen. 11 af de seneste 13 kampe (alle turneringer) er vundet.

Sigma Olomouc er for sin del kommet godt i gang efter en svag sæsonstart. De fire seneste ligakampe er vundet og det med en ganske imponerende målscore på 13-1.

Teplice har generelt haft det svært mod Sigma Olomouc i de seneste sæsoner. Man skal helt tilbage til december 2005 for at finde den seneste sejr. I sidste sæson vandt Sigma Olomouc begge indbyrdes opgør.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere