Livorno svigter foran egne fans

Det er et af Italiens mest usikre hjemmehold, der i dag tager imod Genoa i Serie A

Genoa er ikke helt så stærke som i sidste sæson, men kvaliteter nok til at hente tre point mod Livorno. (Foto: AP)
Genoa er ikke helt så stærke som i sidste sæson, men kvaliteter nok til at hente tre point mod Livorno. (Foto: AP)

Livorno - Genoa [2] 2.50 /Ladbrokes

Man skal altid være varsom med spil på udesejre i Italien, men det er nu svært ikke at blive fristet af odds 2.50 på Genoa.

Dels på grund af gæsternes kvaliteter, men i lige så høj grad på grund af hjemmeholdets mangel på samme og besynderlige hjemmebanestatistik.

Livorno er således noget så usædvanligt som et svagt hjemmehold. Dem er der ikke mange af i Italien på dette niveau.

I denne sæson er det kun lykkedes at besejre Atalanta, der ligesom Livorno skal slås for overlevelse. Set over hele 2009, så er det lykkedes at vinde seks hjemmekampe, heraf én i pokalturneringen og to i playoff om oprykning fra Serie B.

I den regulære sæson formåede Livorno altså at komme til playoff på trods af bare to hjemmesejre i hele foråret. Set over hele 2009 og med alle turneringer, så hedder Livornos hjemmebanestatistik 6-8-7. Det er på ingen måde afskrækkende og slet ikke, når man tager i betragtning af hovedparten af kampene er spillet i Serie B.

Genoa henter som de fleste hovedparten af pointene på eget græs, men er ikke ueffen på udebane. Man hæfter sig i særdeleshed ved, at der er hentet sejre ude mod Bologna og Atalanta, der ligger på nogenlunde samme niveau som Livorno.

Hjemmeholdet trækker fortsat med masser af fravær. Vigtige spillere som Mirko Pieri (forsvar), Romano Perticon (forsvar) og Francesco Tavano (angreb) er alle ude med skader, mens Christian Raimondi (midtbane) afsoner karantæne. Pieri, Raimondi og Tavano er tre af de fire markspillere, der har spillet flest kampe i denne sæson, så der er fravær, der gør ondt.

Genoa er uden Omar Milanetto på midtbanen på grund af karantæne. Han har spillet fra start i 11 af 12 Serie A-kampe i denne sæson, så han efterlader et hul. Bosko Jankovic (midtbane) og Ivan Juric (midtbane) er fortsat ude med skader. Førstnævnte har slet ikke spillet i denne sæson og sidstnævnte har spillet halvanden kamp, så det er fravær, der er til at håndtere.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere