Topkamp uden vinder

Leverkusen er fortsat ubesejret, når der er spillet 90 minutter i München

Leverkusen drømmer stort i denne sæson, hvor det endnu ikke er blevet til nederlag. I dag gælder det storkampen mod Bayern München. (Foto: Getty Images)
Leverkusen drømmer stort i denne sæson, hvor det endnu ikke er blevet til nederlag. I dag gælder det storkampen mod Bayern München. (Foto: Getty Images)

Bayern München - Leverkusen [X] 3.60 /betsafe

Dagens topkamp i Bundesligaen ligner i den grad en pointdeling, og vi tager chancen på X’et til odds 3.60.

Bayern er gjort til favorit, men har ikke fremstået alt for overbevisende i denne sæson, mens Leverkusen har imponeret og fortsat er ubesejret.

Hjemmeholdet har endnu til gode at besejre et af de hold, der p.t. ligger top5 i rækken. Statistikken hedder 0-3-1. Leverkusen har endnu til gode at tabe til top5-hold. Statistikken hedder 1-3-0. Nu ligger Bayern München blot nummer otte, men holdet er dog trods alt bedre end det.

Mandskabsmæssigt er det især interessant, at Bayern München fortsat må klare sig uden Franck Ribery, mens Arjen Robben nok er spilleklar, men ikke meldes klar til 90 minutter. Robbery er et af sydtyskernes farligste våben. Yderligere et våben, landsholdsangriberen Miroslav Klose må formentligt melde fra på grund af sygdom. Skadeslisten tæller også Ivica Olic (angreb), der faktisk havde været ganske velspillende ind til han røg ud med en skade for halvanden måned siden.

Leverkusens fraværsliste er lang, men hovedparten af de skadede har stort set ikke spillet med i denne sæson. I praksis er der ingen friske fravær i forhold til sidst, hvor Eintracht Frankfurt blev besejret med 4-0. Faktisk er der snarere tale om en forstærket udgave, da førstemålmand René Adler er med igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere