Kessler kommer på overarbejde

Boksebraget mellem Andrew Ward og Mikkel Kessler bliver næppe afgjort tidligt - se, hvordan vi vil sætte pengene på kampen

Mikkel Kessler og Andrew Ward før boksebraget i Oakland. Det ligner på forhånd en intens affære, der næppe bliver afgjort tidligt. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler og Andrew Ward før boksebraget i Oakland. Det ligner på forhånd en intens affære, der næppe bliver afgjort tidligt. (Foto: Thomas Sjørup)

Andrew Ward - Mikkel Kessler [Ward på point] 4.50 /bwin

Andrew Ward - Mikkel Kessler [Kessler før tid] 2.90 /Sportingbet

Lad det bare være sagt med det samme. Mikkel Kessler får ikke nogen nem kamp mod Andrew Ward. Uagtet boksefeberen herhjemme, og den totale tillid til den danske hardhitter, så ligner det en lang og hård omgang i Oakland.

Ward er bevægelig, hvilket er et helt afgørende modtræk til Kesslers verdensklassejab. Samtidig vil han søge at komme helt ind på danskeren med sine hooks. Det bliver en hård omgang, og selvom vi har tiltro til Kessler, så kan man altså ikke helt afvise, at Ward trækker det længste strå på point, hvis kampen går tiden ud.

Går kampen ikke tiden ud, så bliver det formentligt fordi Kessler har sat dødsstødet ind. Vi gætter på, at det i så fald sker inden for en af de sidste tre omgange, og har man lyst til et velbetalt langskud til kampen, så skal pengene spilles hos Danske Spil. Her er man ude med nogle meget fine odds på dansk sejr i 10.- , 11.- og 12. omgang. Odds ligger på henholdsvis 20, 25 og 30 gange pengene.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere