Deportivo barsler med endnu en smal sejr

Etmålsejre er nærmest blevet en specialitet for Deportivo, når kampen spilles på Riazor

'Riki' jubler over et mål mod Racing Santander. Deportivo scorer ikke mange mål, men formår at få en hel del point ud af dem. (Foto: AP)
'Riki' jubler over et mål mod Racing Santander. Deportivo scorer ikke mange mål, men formår at få en hel del point ud af dem. (Foto: AP)

Deportivo - Atletico Madrid (0-1) [X] 4.33 /Sportingbet

Vi er her ovre i den lidt mere vovede afdeling, men Deportivo har nærmest specialiseret sig i at hente point på hjemmebane uden at score ret mange mål. Faktisk er det kun lykkedes at score mere end ét mål i en af de seneste ti hjemmekampe (alle turneringer) og det var så - pudsigt nok - også den eneste af de ti, som er tabt.

Set over hele 2009, så er det lykkedes at tage point i 15 af 20 hjemmekampe, og så er det egentligt ganske interessant at det kun er lykkedes at score to mål eller mere i de fire.

I dag gælder det Atletico Madrid, der har haft en trist sæson, og derfor spås til et nederlag på Riazor. Bliver det til en realitet, så bliver det næppe et stort nederlag. Dels er der førnævnte statistik for Deportivo på eget græs og dels har Atletico Madrid fået lidt bedre styr på tingene efter en generelt sort start på sæsonen. Formen hedder 2-2-2 for de seneste seks kampe.

Man skal dog ikke regne med at gæsterne vil satse fremad banen i jagten på en sejr. Ét point er også fint mod et hjemmestærkt Deportivo-mandskab.

Deportivo har flere fravær til kampen. Sergio (midtbane) afsoner karantæne og hertil savner man de skadede Juca (midtbane) og Bodipo (angreb), mens Daniel Aranzubia (mål) og Lassad Nouioui (angreb) er tvivlsomme.

Hos Atletico Madrid er Tomas Ujfalusi (forsvar) ude på grund af sygdom, mens Jose Antonio Reyes (midtbane) er tvivlsom. Sidstnævnte har primært været benyttet som indskifter i denne sæson og har trods otte kampe endnu til gode at spille 90 minutter.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere