Sevilla blæser videre

Tenerife gør det godt på eget græs, men kommer til kort mod velspillende Sevilla

Sevilla har masser at skyde med i denne sæson og oprykkerne fra Tenerife kan hurtigt komme i problemer. (Foto: AP)
Sevilla har masser at skyde med i denne sæson og oprykkerne fra Tenerife kan hurtigt komme i problemer. (Foto: AP)

Tenerife - Sevilla [2] 1.76 /betsafe

Tenerife har gjort det ganske fint på eget græs i denne sæson, og det er formentligt også i egen hule, at overlevelsen i La Primera skal sikres. Det betyder dog ikke, at nedrykningskandidaterne nødvendigvis tager point fra alle hold foran egne fans, og måske i særdeleshed ikke mod de bedste hold. Blandt dem finder man Sevilla.

I to seneste hjemmekampe er det blot blevet 2-2 mod bundproppen Malaga, og et 0-1 nederlag i pokalturneringen til Celta Vigo fra den næstbedste række.

Dagens gæster er det bedste bud på en mesterskabsudfordrer til Real Madrid og FC Barcelona. Holdet har tabt to kampe – ude mod Deportivo og Valencia, der er mandskaber af en helt anden kaliber end Tenerife. Modsat har man på fremmed græs besejret Xerex (2-0), Athletic Bilbao (4-0) og Osasuna (2-0). Generelt smider holdet sjældent point på udebane mod de mindre hold.

Tenerife har ikke ret mange fraværsproblemer, men der er dog tvivl om den offensive midtbanespiller Daniel Ngom Kome.

Sevilla har til gengæld masser af fravær, hvilket skal tælle som en lille advarsel for dette spilforslag. I målet mangler anfører Andres Palop og det betyder spilletid til Javi Varas, der dog allerede har vogtet målet fem gange i sæsonen og kun lukket tre mål ind. Ivica Dragutinovic (forsvar), Julien Escudé (forsvar), Federico Fazio (forsvar), Lautaro Acosta (midtbane), Aldo Duscher (midtbane), Adriano (midtbane) og Arouna Koné (angreb) er heller ikke med.

Af de nævnte var kun Palop og Escudé med i den seneste kamp mod Villarreal (3-2) og i forhold til kampen forinden (2-0 over Xerex) savner man kun Dragutinovic. På trods af de mange fravær, kan træner Manolo Jimenez altså tydeligvis stadig stille med et slagkraftigt mandskab.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere