Skæbnekamp i Herfølge

HB Køge kan dårligt tåle et nederlag til FC Nordsjælland

HB Køge har brug for en sejr, men savner topscorer Emmanuel Ake. (Foto: Anders Brohus)
HB Køge har brug for en sejr, men savner topscorer Emmanuel Ake. (Foto: Anders Brohus)

HB Køge - FC Nordsjælland [under 2,5 mål] 1.92 /Ladbrokes

HB Køge bider fra sig, men er i øjeblikket isoleret under stregen sammen med Randers FC. Det betyder at dagens kamp mod FC Nordsjælland er lidt af et nøgleopgør. Nordsjællænderne er et af de hold, som man skal have kontakt med på den anden side af stregen, hvis ikke vinterpausen skal tilbringes i nærmest absolut mørke på den forkerte side af nedrykningsstregen.

FC Nordsjælland vil modsat også gerne vinde, men mest af alt undgå at tabe kampen, da man så hænger lidt mere i nedrykningsdyndet.

Begge hold vil altså gerne have point på kontoen, og så kunne man jo tro, at det ville udløse en offensiv satsning fra begge lejre med masser af mål. Det bliver formentligt det stik modsatte.

HB Køge ved, at gæsterne er farlige på kontraer og da dette er en kamp, som man rettelig ikke har råd til at tabe, så skal man ikke regne med at se hjemmeholdet blæse til angreb fra start. Oprykkerne har i forvejen haft langt mere succes med en mere forsigtig tilgang end den naive, offensive indstilling, der i starten af sæsonen resulterede i et par gevaldige øretæver.

Generelt for HB Køge, så gælder det at holdet ikke scorer så mange mål. Faktisk er det kun lykkedes holdet at score to mål i en kamp, hvis det har gjaldt pokalturneringen.

Det bliver absolut ikke bedre, at man til dagens kamp mangler topscorer Emmanuel Ake og angrebskollega Fabinho på grund henholdsvis en skade og sygdom. De har stået for otte af holdets 13 mål…

FC Nordsjælland har for sin del fået lukket godt af i defensiven i de seneste kampe. Nok godt hjulpet på vej af 3-6 nederlaget til Brøndby. Siden har det set bedre ud og der er kun lukket ét mål ind i de seneste tre kampe. Nullet er holdt i de to seneste udekampe mod henholdsvis SønderjyskE (1-0) og AGF (2-0).

I forhold til sidst, hvor SønderjyskE blev besejret med 1-0, er Patrice Bernier ude. Henrik Kildentoft og Søren Christensen er tilbage.

Da de to hold mødtes i Herfølge i midten af august endte det 1-1. Det kan gentage sig, hvis da ikke nordsjællænderne sniger en 1-0 sejr med hjem.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere