Endnu en håndsrækning til DM i systemtips

Første uge bød på hæderlige 10 rigtige - denne gang skal U-system gøre det lidt bedre

Burnley har gjort det overraskende godt på hjemmebane, men Aston Villa er svære at slå og objektivt set, så er der niveauforskel på de to hold. (Foto: Getty Images)
Burnley har gjort det overraskende godt på hjemmebane, men Aston Villa er svære at slå og objektivt set, så er der niveauforskel på de to hold. (Foto: Getty Images)

DM i systemtips er nået til anden runde, og ekstrabladet.dk er også denne gang klar med en håndsrækning til formationen.

I sidste uge satsede vi på systemet R 7-2-108, og hentede 12 rigtige på opstillingen, men blev spist af med en pengeløs 10'er.

Denne lørdag er Tip13 tilbage med engelsk fodbold. Fem kampe fra Premier League og otte kampe fra The Championship.

Kuponen har adskillige favoritter, og vi skifter system fra R 7-2-108 til U 6-3-120. Med 13 rigtige på opstillingen og mindst fire rigtige U-tegn er vi garanteret mindst en 11'er.1 Sunderland - Arsenal

X 2

2 Birmingham - Fulham

1 X2

3 Burnley - Aston Villa

X 2

4 Chelsea - Wolverhampton

1

5 Hull - West Ham

1X2

6 Barnsley - Cardiff

X 2

7 Coventry - Crystal Palace

1 X2

8 Middlesbrough - Nottingham Forest

1 X2

9 Doncaster - Queens Park Rangers

1 X2

10 Leicester - Plymouth

1

11 Sheffield United - Peterborough

1

12 Watford - Scunthorpe

1

13 West Bromwich - Bristol City

1X2

DEN SIKRE:
Kamp 4: Chelsea stiller godt nok ikke i stærkeste opstilling, men hjemme på Stamford Bridge er holdet en magtfaktor af de store og Wolves hører ikke til de bedste. Senest blev det et 1-4 nederlag mod Arsenal.

DEN VOVEDE:
Kamp 12: Watford er en uberegnelig størrelse, men dog været stærke i de seneste to hjemmekampe. Scunthorpe har modsat ikke været meget værd i de seneste optrædender og savner så oven i købet sin stærke førstemålmand Joe Murphy på grund af karantæne.

OVERRASKELSEN:
Kamp 8: Middlesbrough skiftede manageren ud, men Gordon Strachan har ind til videre leveret to 0-1 nederlag til middelmådige modstandere. Nottingham Forest ligger højere i tabellen og har endnu ikke tabt på udebane (2-6-0).

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere