Op med MODO

Nummer sidst i den svenske Elitserie er i gang med at forstærke sig med store profiler og pointene er begyndt at trille ind på kontoen

Peter Forsberg er tilbage i MODO, og godt i gang med at hjælpe holdet væk fra sidstepladsen i Elitserien. (Foto: AP)
Peter Forsberg er tilbage i MODO, og godt i gang med at hjælpe holdet væk fra sidstepladsen i Elitserien. (Foto: AP)

MODO - Luleå [1] 2.05 /expekt.com

Fodboldmæssigt er det en ualmindeligt stille torsdag, hvis man da ikke er til mere eksotiske ligaer som eksempelvis 1. division i Namibia, hvor Ramblers tager i mod United Africa Tigers.

Vi retter derfor blikket mod Sverige og et lille chancespil på MODO. Holdet ligger sidst i Elitserien, men har ikke tabt en hjemmekamp i ordinær spilletid siden 22. oktober og virker generelt i fremgang. Senest blev Brynäs slået 5-1 på udebane. Kampen bød på et comeback til den svenske ishockeystjerne Peter Forsberg, der kvitterede med tre assists. Han har nu lavet point i hver af de fire kampe, som det er blevet til i sæsonen.

En anden legende Markus Näslund er blevet overtalt til at snøre skøjterne igen, men han er dog ikke helt klar til at løbe på isen endnu. Onsdag præsenterede man så Forsbergs tidligere holdkammerat fra Colorado Avalanche Dan Hinote på en kontrakt for resten af sæsonen. Den 32-årige højrewing har tidligere været en kort periode i MODO, hvor han gjorde et stærkt indtryk. Han har mere end 500 NHL-kampe på sit cv, så det ligner unægtelig endnu en markant forstærkning.

Hvis ellers papirerne kommer i orden i dag, så debuterer Hinote i dag mod Luleå.

Endnu en profil i form af Hannu Pikkarainen er klar til at gøre comeback.

Alt i alt meget at glæde sig over hos hjemmeholdet, der kan få mere at glæde sig over med sejr over Luleå.

Gæsterne er placeret midt i tabellen, men synes nede i en formdal. Den eneste uge har budt på nederlag ude mod Djurgården (3-6), Linköping (2-6) og senest uafgjort hjemme mod Skellefteå.

Flere spillere gør comeback efter skader og sygdom, så man reelt set kun er uden Robin Jonsson.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere