Ny power med Poyet

Brighton fik et stort skud selvtillid mod Southampton og kan fortsætte opturen med sejr i FA Cup'en

Andrew Crofts jubler over sin scoring mod Southampton. Brighton overraskede mod Southampton og gav manager Gus Poyet en sejr i debuten. (Foto: Getty Images)
Andrew Crofts jubler over sin scoring mod Southampton. Brighton overraskede mod Southampton og gav manager Gus Poyet en sejr i debuten. (Foto: Getty Images)

Brighton - Wycombe [1] 1.73 /Ladbrokes

Brighton tog fusen på os med sejr ude over Southampton, men der var tilsyneladende langt mere positiv effekt i managerskiftet end som så. Indstillingen var klart bedre, og spillet både skarpt og mere direkte end længe set.

I aften er den nye manager, Gus Poyet, så klar til sin første optræden på hjemmebane, og han vil gøre sit til at succesen mod Southampton bliver fulgt op. Den nuvundne selvtillid er spinkel, så selvom der er tale om en FA Cup-kamp, er målet klart en sejr.

Mulighederne ser umiddelbart gode ud. Wycombe er således ualmindeligt skidt kørende. Holdet ligger sidst i League1 og målene rasler ind. Scott Shearer lukkede fire mål ind i den første kamp mod Brighton (4-4) for 11 dage siden, hvorefter Jamie Young fik chancen i weekendens udekamp mod Huddersfield. Han lukkede seks mål ind.

Manager Gary Waddock har dermed slet ikke fået den start på livet i klubben, som han havde håbet på. Efter fem kampe afventer man stadig første sejr. Han bebuder omfattende ændringer i forhold til weekendens øretæve i håbet om, at det kan rette op på nogle ting. Problemet er, at han ret beset ikke har nogen imponerende trup at rokere i. Det ligger fast at angriberen John Akinde ikke er med. Lejesvenden fra Bristol City udgik af weekendens kamp med en skade. En anden lejesvend Ashley Chambers (angreb) er rejst hjem til Leicester. Craig Woodman er formentligt tilbage i forsvaret efter endt karantæne.

Hos Brighton var Michel Kuipers tilbage i målet i sejren over Southampton. Lejesvenden fra Arsenal, Gavin Hoyte (forsvar), afsoner fortsat karantæne. Arron Davies, der er lejet i Nottingham Forest, står over. Han var heller ikke med i weekendens kamp. Eneste reelle ændring i forhold til weekendens kamp er muligt comeback til midtbanespilleren Kevin McLeod.

Brighton har ikke tabt en hjemmekamp til Wycombe siden 1995. Da holdene mødtes på samme bane i september vandt Brighton med 1-0.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere