Livrem og seler i Paris

Franskmændene har dummet sig så tilpas mange gange i VM-kvalifikationen, at sikkerhed står øverst på landstræner Raymond Domenechs dagsorden

Håbet er lysegrønt og irerne har ikke givet op endnu. Det ligner dog en svær mission i Paris i aften. (Foto: Getty Images)
Håbet er lysegrønt og irerne har ikke givet op endnu. Det ligner dog en svær mission i Paris i aften. (Foto: Getty Images)

Frankrig - Irland (1. halvleg) [X] 2.30 /expekt.com

Det irske kollektiv formåede ikke at fælde et ellers vaklende fransk landshold i den første kamp og med en 1-0 sejr i Irland, så ligner Les Bleus et godt bud på en VM-deltager.

Det betyder dog ikke, at returkampen bliver en formsag. Faktisk kan det godt blive en gyser. En 1-0 sejr er et spinkelt grundlag, og franskmændene vil - set i lyset af en snublende vej gennem kvalifikationen - gå forsigtigt til værks. Der er langt mere fornuft i at holde nullet end at satse og dermed åbne for de irske kontraer. Irerne vil ligeledes fokusere på at holde nullet, og så formentligt først satse hen mod slutningen i håbet om det mål, der kan gøre slaget om VM-billetten helt åben.

Det lugter langt væk af en forsigtig start, og det vil ikke overraske om der står 0-0 ved pausen. Det kan spilles op til odds 2.70 (Unibet). Her garderer vi dog for 1-1, da et tidligt mål hurtigt kan spolere hele scenariet og give et mere åbent opgør.

Irerne ventes at stille med samme hold som i den første kamp, mens franskmændene er tvunget til i hvert fald en enkelt ændring. Eric Abidal (forsvar) er blevet skadet. Også Abou Diaby (midtbane) og Jeremy Toulalan (midtbane) har forladt landsholdslejren på grund af skader, men de var ikke i ilden i den første kamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere