Endnu et gok til GOG

Kolding vinder storkampen i Gudme

Peter Henriksen og GOG taber til rivalerne fra Kolding. (Polfoto)
Peter Henriksen og GOG taber til rivalerne fra Kolding. (Polfoto)

GOG - Kolding [2] 1.72 /Unibet

Økonomien strammer i dansk håndbold, og det er begyndt at gøre ondt flere steder. Det kan rokere på magtbalancen både på herre og damesiden. En af de klubber, der mærker de nye, trange tider er GOG. Fynboerne hænger på i toppen af rækken, men spørgsmålet er om det kan fortsætte på den lange bane.

Truppens styrke ser allerede nu ud til at ligge noget under tidligere niveau, og så er det egentligt ganske fornemt at indtage en tredjeplads i rækken. Til gengæld har man endnu til gode at møde både Kolding og FCK og det er her, at holdets styrke for alvor bliver testet.

Vi spår, at fynboerne må acceptere, at man lige nu ikke er helt på samme niveau som Kolding. Gæsterne topper rækken og har blandt andet besejret FCK med 39-30 (hjemme) og kun sat point til i en enkelt kamp af ti (32-32 ude mod AaB). I Champions League har holdet imponeret stort med seneste uafgjort mod THW Kiel (31-31) og i weekenden uafgjort ude mod Real Ademar Leon (30-30).

Ser man på de to trupper, så er der grund til væsentligt flest bekymringer hos hjemmeholdet. Både Peter Svensson og Kristian Meijer er ude med skader, og der er stor tvivl om Kasper Nielsen. Han sad uden for og var stærkt savnet i weekendens nederlag på udebane til Partizan i EHF Cup. Før den kamp blev det 23-24 ude mod Århus GF.

Må Jørgensen stå over igen, så begynder det at se bekymrende ud for hjemmeholdets forsvar, der skal være helt oppe i omdrejninger for at stoppe gæsterne. For selv en velspillende Niklas Landin i målet kan næppe holde Kolding stangen alene.

Kolding har ingen nævneværdige fravær.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere