Bet på The Boro

Stevenage sender Port Vale ud af den engelske FA Cup

Stevenage viste målfarlighed i weekendens 5-3 sejr over Gateshead og kan tage endnu en sejr i aften mod Port Vale. (Modelfoto)
Stevenage viste målfarlighed i weekendens 5-3 sejr over Gateshead og kan tage endnu en sejr i aften mod Port Vale. (Modelfoto)

Stevenage - Port Vale [1] 2.10 /Ladbrokes

Stevenage havde fortjent at vinde, men den første kamp mod Port Vale endte 1-1, hvorfor holdene nu mødes igen. Denne gang kan holdet fra Conference National, den bedste række lige under divisionen, tage sejren.

I den første kamp dominerede Stevenage i store periode, men et langskud af de mindeværdige sendte Port Vale i front. Først i sidste minut lykkedes det Stevenage at udligne. Spillemæssigt var det svært at se, at Port Vale til dagligt spiller et niveau højere.

Det bliver næppe anderledes i dag, hvor Port Vale så oven i købet også stiller i en svækket udgave. Lørdag fik forsvarsspilleren Luke Prosser et rødt kort, hvilket betyder at han afsoner karantæne. Det gør ondt i defensiven, hvor Port Vale i forvejen er tyndt besat. Ude sidder i forvejen Gareth Owen på grund af en skade.

Anfører Tommy Fraser (midtbane) afsoner også karantæne, og så plejer den rutinerede angriber Geoff Horsfield fortsat en skade. Angriberen Jamie Guy er vendt hjem til Colchester efter endt lejemål.

Stevenage ændrer næppe det store i forhold til weekendens 5-3 sejr over Gateshead. Den 27. hjemmekamp i træk uden nederlag. Dog er Lee Boylan (angreb) klar igen, så manager Graham Westley har i bund og grund luksusproblemer i offensiven. I defensiven er der tvivl om backen Ronnie Henry.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere