Tandløse Akademikere

men Fredericia scorer heller ikke ret meget i øjeblikket, så det bliver næppe nogen målfest i Gladsaxe

Carsten Christensen har grebet chancen mellem stængerne i Fredericia. Han holder det normale førstevalg Stig Olsen på bænken. I aften kan han levere et nyt 'clean sheet' i Gladsaxe. (Polfoto)
Carsten Christensen har grebet chancen mellem stængerne i Fredericia. Han holder det normale førstevalg Stig Olsen på bænken. I aften kan han levere et nyt 'clean sheet' i Gladsaxe. (Polfoto)

AB - Fredericia [under 2,5 mål] 1.95 /Sportingbet, Bet365

Både Fredericia og AB skal bruge en sejr for at hænge på i en meget tæt topstrid i 1. division, men på papiret er presset størst på Akademikerne, for Fredericia vil kunne leve med et uafgjort resultat.

AB har allerede spillet fem af syv hjemmekampe uafgjort, og vi vil ikke blive overrasket om der falder endnu en af slagsen her. Noget sikkert spil er det dog ikke. Til gengæld er vi i den grad fristet af odds 1.95 på under 2,5 mål.

Det er således et af de mindst scorende hjemmehold, der møder et af de mindst scorende udehold. Overordnet set har AB’s hjemmekampe budt på 2,4 mål i snit, mens Fredericias udekampe har budt på 1,9 mål per kamp.

AB startede sæsonen med brask og bram og masser af mål, men i de seneste fire kampe er det kun blevet til ét mål, og ser man kun på hjemmekampene, så er de tre seneste endt 0-0, 0-0 og 1-1.

Fredericia synes at have været igennem næsten samme udvikling. Masser af målrige kampe i de første måneder, mens det på det seneste er tørret noget mere ud. Kun ét mål er det blevet til i de tre seneste udekampe. I denne sammenhæng er det dog lige så interessant, at man har holdet nullet i fire af de fem seneste kampe.

AB har Oliver Lund (forsvar) uden for med karantæne. Kenneth Bjergsted (forsvar) og Andreas Sørensen (forsvar) er med igen.

Fredericia må fortsat klare sig uden den langtidsskadede Troels Storgaard (forsvar).

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere