Utæmmelige løver i Marokko

Cameroun booker billet til Sydafrika med en sejr over kriseramte Marokko

Samuel Eto'o og de utæmmelige løver fra Cameroun skal til VM i Sydafrika med en sejr over Marokko i dag. (Foto: AP)
Samuel Eto'o og de utæmmelige løver fra Cameroun skal til VM i Sydafrika med en sejr over Marokko i dag. (Foto: AP)

Marokko - Cameroun [2] 2.00 /Ladbrokes, Bet365

VM-kvalifikationen er inde i den afgørende fase i Afrika. Dette er sidste spillerunde, og Cameroun kan fortsat nå en plads i Sydafrika. Det kræver en sejr, hvis man selv vil afgøre det.

Marokko har for længst udspillet sin rolle, hvillket er noget af fiasko på de kanter. Holdet har ikke formået at vinde en eneste kamp gruppespillet og står lige nu til også at misse en plads ved de afrikanske mesterskaber. Den plads kan stadig nås, men så skal de slå Cameroun og samtidig håbe på, at Togo ikke tager point fra Gabon.

Cameroun startede ikke gruppespillet overbevisende, men siden Paul Le Guen blev udpeget til landstræner har man vundet tre af tre kvalifikationskampe og spillet har været opløftende.

Marokko smed Roger Lemerre på porten som landstræner stort set samtidig med, at Cameroun udpegede hans landsmand Le Guen. Afløseren blev Hassan Moumen, der ikke mønstrer samme internationale cv. Han ligner heller ikke løsningen, og har på rekordtid også mistet tilliden hos de bedste spillere i truppen.

Det betyder, at den normale anfører Youssouf Hadji ikke er med. Han er simpelthen sendt ud i kulden af landstræneren efter en åben disputs over trænerens dispositioner. Her til savner hjemmeholdet også en af de helt store stjerner i skikkelse af Marouane Chamakh, der afsoner karantæne.

Af andre profiler spejdes der forgæves efter Mbark Boussoufa (midtbane), Kamel Chafni (midtbane) og Abdeslam Ouaddou (forsvar). Trioen er ude med skader.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere