Sats på Stepanek

Radek Stepanek er stærk indendørs og kan besejre Juan Martin Del Potro i Paris

Radek Stepanek kan tage en ny stor skalp i Paris i aften. (Foto: AP)
Radek Stepanek kan tage en ny stor skalp i Paris i aften. (Foto: AP)

Stepanek - Del Potro [1] 2.35 /expekt.com

Med en nært forestående landskampsweekend, så er det småt med topfodbold i disse dage. Til gengæld er der masser af toptennis, og her kunne Radek Stepanek godt være manden for en lille overraskelse i aften.

Tjekken møder argentinske Juan Martin Del Potro, og står i vores øjne med langt bedre vindermuligheder end odds indikerer.

Argentineren har ikke været overbevisende siden han vandt US Open. Han har været plaget af et skadet håndled, og netop som han syntes at have lagt det bag sig har han fået problemer med en muskel i maven. Det så i hvert fald sådan ud i aftes mod Fernando Gonzalez. Det er næppe en skade, der overvindes på et døgn, og derfor er argentineren formentligt ikke 100 procent klar i aften.

Og det skal han være, hvis han skal besejre Stepanek.

Tjekken stortrives i disse indendørsturneringer og viser samtidig storform. I går gik det ud over Andy Murray, der ellers også er en af de bedste indendørs. I sidste uge nåede han semifinalerne i Basel, hvor han havde tre matchbolde mod Novak Djokovic, men endte med at tabe.

Stepanek og Del Potro har mødt hinanden en enkelt gang før. Det var i februar, hvor der også blevet spillet indendørs. Dengang vandt tjekken…

Klokken 12 i dag præsenterer vi vores bud til premiererunden i DM i systemtips.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere