Målrig underholdning i Kinnarps Arena

HV 71 har været suveræne på egen is, men Frölunda har kvaliteterne til at byde guldfavoritterne op til dans

Sats på mål i aftenens storkamp i den svenske Elitserie i ishockey.
Sats på mål i aftenens storkamp i den svenske Elitserie i ishockey.

HV 71 - Frölunda [over 5,5 mål1] 1.91 /Ladbrokes

HV 71 fortsætter med at understrege sit mesterskabskandidatur i svensk ishockey, mens det kniber mere for Frölunda, der ellers var udpeget som største rivaler.

De ni seneste hjemmekampe er vundet, og havde det ikke lige været for en overraskende svag pointhøst på udebane, så ville man i den grad have taget afstand til konkurrenterne. Lige nu er det kun Färjestad, der holder trit med bare et enkelt point færre.

Nu er HV 71 altså hjemme i Kinnarps Arena i aften, og som resultaterne har været hidtil, så bliver det som storfavorit. Holdet har stort set ikke været i problemer i en eneste af dem, og ind i mellem nærmest vist en umenneskelig styrke. Blandt andet er Färjestad sendt hjem med et 0-8 nederlag! Det kunne blive en gentagelse, hvilket kan spilles op til odds 1.75 (expekt.com).

For et par uger siden var Frölunda også på besøg og her vandt HV 71 med 4-1. Der er ikke sket ændringer siden den gang, så en gentagelse er måske ikke så langt væk. 1-tallet kan spilles op til odds 1.75 (expekt.com).

Vi har dog en snigende fornemmelse af, at det på et eller andet tidspunkt går galt for HV 71, mens Frölunda også må begynde at vise mere på udebane. Det kunne måske godt ske i dag, hvor gæsterne for en gang skyld kommer som underdogs.

Vi satser derfor i stedet på en målrig affære med mindst seks mål.

HV 71 er flittigt scorende på egen is med mindst tre mål i hver af de ni hjemmesejre - snittet hedder fem mål per hjemmekamp og Frölundas offensiv fremstår efterhånden langt mere skarp end i starten af sæsonen. Holdet topper formbarometret over de seneste fire kampe, hvor man har nettet 3,75 gange per kamp. Samlet set har holdet scoret 2,3 mål per udekamp.

Hjemmeholdet er uden Mattias Tedenby, Lance Ward og Nichlas Torp, mens gæsterne er uden Ville Mäntymaa, Philip Larsen, Mikko Lehtonen og Riku Hahl.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere