Tid til revanche for Anjas tropper

SK Aarhus risikerer at blive næste mandskab, der bliver kørt over af stjernespækkede FCK

Anja Andersen forventer en hurtig modreaktion på weekendens europæiske skuffelse. Det kommer til at gå ud over SK Aarhus. (Foto: Kim Agersten)
Anja Andersen forventer en hurtig modreaktion på weekendens europæiske skuffelse. Det kommer til at gå ud over SK Aarhus. (Foto: Kim Agersten)

SK Aarhus - FCK Håndbold (5-0) [2] 1.85 /Danske Spil

Anja Andersens tropper skuffede stort i weekendens Champions League-kamp mod Buducnost, hvilket også snød os. Nu gælder det så den hjemlige liga, og det bør blive til revanche.

Det stjernespækkede københavnske mandskab har været aldeles suveræn i ligaen, og det er i denne sammenhæng ganske interessant, at man har været endnu mere giftig oven på en europæisk skuffelse. Oven på den smalle sejr over HC Dinamo blev SønderjyskE slået med 30-23 og da man tabte til Larvik blev det fulgt op med 30-20 over Horsens. Det er de to kampe i ligaen, hvor FCK Håndbold har scoret flest mål.

Det ser altså ud til at ikke blot Anja Andersen, men også hendes spillere er så ærekære, at de trykker endnu mere på for at revanchere sig, hvis man har spillet en skidt kamp.

Det lover ikke godt for SK Aarhus.

Århusianerne nåede langt i sidste sæson, hvor man endte med at tabe bronzekampen til netop FCK Håndbold. Tingene glider ikke nært så fornemt i denne sæson. Tabellen viser 1-1-7, hvilket er uventet dårligt. Det mest bekymrende i Smilets By er dog, at man faktisk hentede sejren i første spillerunde og det uafgjorte resultat i tredje runde. Facit er altså seks nederlag på stribe. Der har ikke været deciderede øretæver i mellem, men modsat har man altså heller ikke stået over for rækkens suverænt bedste mandskab. Det gør man i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere