Måltørke på Cornellà-El Prat

Espanyol har problemer med at score mål og Getafe lever fint med 0-0

Espanyol har scoringsproblemer og det er ikke optimalt, når man møder et Getafe-mandskab med et defensivt udgangspunkt. (Foto: Getty Images)
Espanyol har scoringsproblemer og det er ikke optimalt, når man møder et Getafe-mandskab med et defensivt udgangspunkt. (Foto: Getty Images)

Espanyol - Getafe [under 2,5 mål] 1.82 /Ladbrokes

Den spanske pokalturnering byder på masser af overraskelser, hvilket blandt andet snød hos i går. Vi skal derfor heller ikke gøre os kloge på om Espanyol rent faktisk kan vende 0-2 nederlaget i den omvendte kamp til en samlet sejr. Vi er langt mere interesserede i spil på under 2,5 mål.

Getafe skal som udgangspunkt forsvare sin føring, og lever fint med både uafgjort og et 0-1 nederlag. Hjemmeholdet skal bruge en sejr, men har i den grad svært ved at score mål i øjeblikket. Det er kun blevet til mål i to af de seneste syv kampe (alle turneringer).

Der er altså tale om en situation, hvor det ene hold ikke kan og det andet hold ikke vil. Det kan hurtigt blive til en trist affære, og ikke mindst målfattig.

Hos Espanyol er der flere ændringer i forhold til weekendens 0-1 nederlag til Sporting Gijon. Carlos Kameni (mål), Juan Forlin (forsvar) og Fernando Marques (angreb) er ude. Til gengæld er angrebsprofilen Raúl Tamudo med igen efter en skadespause.

Getafe sparer ingen til aftenens kamp. Tre mand er dog røget ud med skader i forhold til weekendens kamp. De berører alle forsvaret. Mest ondt gør det, ar Mané og Mario er faldet fra. De er normalt sikre valg som henholdsvis venstre back og central forsvarsspiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere