Chesterfield kan overraske

Chesterfield ligger måske nok en division under Carlisle, men foran egne fans ligner det en sejr

Chesterfield gør det godt på eget græs og kan sende Carlisle ud af Johnstone's Paint Trophy i aften. (Modelfoto: Colurbox)
Chesterfield gør det godt på eget græs og kan sende Carlisle ud af Johnstone's Paint Trophy i aften. (Modelfoto: Colurbox)

Chesterfield - Carlisle United [1] 2.55 /Unibet

Johnstone's Paint Trophy er lidt af en Mickey Mouse-turnering i England. Pokalturneringen er for hold i de laveste divisioner og som sådan en størrelse, der ikke ligefrem prioriteres højt. Med undtagelser, for det ser faktisk ud til at Chesterfield har ambitioner i denne turnering.

I de foregående runder har manager John Sheridan mere eller mindre sendt stærkeste hold på banen, og det gør ikke så lidt af en forskel på dette niveau. Der er således ofte stor forskel på de første 11 og reserverne. Der er dog tvungne ændringer. Mark Little (forsvar) har karantæne, David Perkins (midtbane) er spærret i denne turnering og Wade Small (midtbane) er ankelskadet. Måske nok mærkbare fravær, men det er værd at notere sig at Little og Small kun har optrådt perifert på holdet i denne sæson. Perkins er lejet ind fra Colchester og været fast mand siden.

Carlisle spiller i League1 og dermed en division over Chesterfield. Det er dog trods alt begrænset, hvor stor kvalitetsmæssig forskel, der er mellem de to nederste divisioner i engelsk fodbold. Til gengæld giver det et væsentligt pænere odds på 1-tallet.

Gæsterne går officielt også seriøst til værks, men programmet er presset, og det blev kun endnu mere presset, da man i weekenden blot hentede 2-2 mod Morecambe i FA Cup'en og dermed skal ud i en omkamp. Oven i købet mangler to og muligvis tre af de stærkeste spillere på grund af skader. Anfører Paul Thirlwell (midtbane) og David Raven (forsvar) er langtidsskadede og lejesvenden fra Chelsea, Tom Taiwo (midtbane), måtte humpende forlade banen før tid i weekenden. Han bliver næppe klar. Alt i alt en ganske markant svækkelse.

Formmæssigt er Carlisle uden sejr på udebane (alle turneringer og efter 90 minutter) siden slutningen af august. Chesterfield tabte hjemme til Bournemouth i FA Cup'en i weekenden, men er ellers uden nederlag på eget græs i denne sæson. I ligaen hedder statistikken 6-1-0.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere