Deportivo svigter ikke

Deportivos andet geled kan gøre arbejdet færdigt mod kriseramte Murcia i Copa del Rey

Albert Lopo er blandt de stamspillere, der nok får spilletid i aften, hvor Deportivo skal sikre sig videre deltagelse i den spanske pokalturnering. (Foto: AP)
Albert Lopo er blandt de stamspillere, der nok får spilletid i aften, hvor Deportivo skal sikre sig videre deltagelse i den spanske pokalturnering. (Foto: AP)

Deportivo - Murcia [1] 1.62 /Ladbrokes

Det er altid med en grad af forsigtighed, at man skal kaste sig over den spanske pokalturnering, for den rangerer ikke lige højt hos alle. Det giver masser af overraskelser, og kan man spotte dem, så er her gode penge at hente.

Et af de steder, hvor klasseforskellen trods alt nok vil skinne igennem er i dette opgør. Begge mandskaber har fuldt fokus på ligaen, og stiller derfor ikke i stærkeste opstillinger. Det bliver altså i høj grad en dyst på bredden og her bør der simpelthen være forskel mellem nummer fem i La Primera og nummer næstsidst i Segunda.

Hjemmeholdets træner Miguel Angel Lotina har tvungne fravær på grund af skader og landsholdsudtagelser. Det giver spilletid til flere spillere, der ikke har fået så mange minutter i benene i ligaen i denne sæson. Udgangspunktet synes dog at være, at man tager det bedste af det tilbageværende.

Murcia, der i den grad har brug for alle kræfter til at sikre overlevelse i Segunda, har fem mand ude, heraf tre, der spillede i den første kamp. Mest iøjnefaldende fravær er stortalentet Daniel Aquino (angreb), der var en af de bedste i det omvendte opgør.

Murcia er uden sejr i ligaen i denne sæson, men det er dog lykkedes at vinde i pokalturneringen. Problemet har været alt for mange pointdelinger. Her er ondt blevet værre med fire nederlag i de fire seneste kampe.

Deportivo kan naturligvis nøjes med uafgjort for at gå videre, men vil næppe overlade det til tilfældighederne. 1-0 sejren fra den første kamp er seimpelthen en alt for spinkel føring.

Som en sidebemærkning skal nævnes at MIguel Angel Lotina normalt går ganske seriøst til værks i pokalturneringen. Han førte Espanyol til triumf i turneringen 2006. Året efter kom han til Deportivo, hvor han alene har set sig slået ud af hold fra Primera Division. Sidste år var det mod Sevilla.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere