Sheffield United helt nede og ligge

Fire friske fravær til den allerede voldsomt amputerede trup giver problemer til mødet med Barnsley

Chris Morgan har nu også meldt sig på sidelinien, hvor der allerede er godt trængsel hos Sheffield United. (Foto: Getty Images)
Chris Morgan har nu også meldt sig på sidelinien, hvor der allerede er godt trængsel hos Sheffield United. (Foto: Getty Images)

Barnsley - Sheffield United [1] 2.70 /bet365

Problemerne vil ingen ende tage for Sheffield United. Skader, sygdom og karantæne gør kraftige indhug i truppen.

Fire nye navne er føjet til listen. Anfører Chris Morgen (forsvar), der var den eneste tilbageværende spiller, der har været i ilden i samtlige kampe i sæsonen, er ude med karantæne, mens Kyle Walker (forsvar), Andrew Davies (forsvar) og Jordan Stewart (midtbane) er skadet.

I forvejen mangler Paddy Kenny (mål), Gary Naysmith (forsvar), Derek Geary (forsvar), Andy Taylor (forsvar), Nick Montgomery (midtbane), Lee Williamson (midtbane), Jamie Ward (midtbane) og Richard Cresswell (angreb).

I praksis 12 spillere uden for. Skal man pege på et lille lyspunkt, så kan Jamie Ward muligvis spille nogle minutter, men det bliver i så fald som indskifter.

På bundlinien står dog, at flere spillere kommer til at spille uvante pladser, og truppen må fyldes op med spillere, der normalt ikke er en del af førsteholdstruppen.

De mange skader har kostet Sheffield United dyrt. De fire seneste kampe er tabt. Der blev gjort en overraskende god figur mod Newcastle i den seneste kamp, hvor det blev til et beskedent 0-1 nederlag. I forhold til den kamp mangler man dog nu yderligere fire mand.

Barnsley har 17 point ligesom Sheffield United og hører langt fra til blandt de tunge drenge i The Championship. Holdet er dog stærkt nok til at kunne udnytte de massive problemer hos gæsterne. Det er inden for de seneste to måneder blandt andet blevet til hjemmesejre over stærke hold som WBA og Premier League-holdet Burnley i ligapokalturneringen.

Hjemmeholdet har kun et fravær af betydning. Anfører Stephen Foster (forsvar) afsoner karantæne.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere