Nantes i en bølgedal

Tilskuerne på Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau skal ikke sætte næsen op efter en målfest

Nantes ligner en vinder mod Guingamp, men det bliver næppe efter en målrig affære. (Foto: AP)
Nantes ligner en vinder mod Guingamp, men det bliver næppe efter en målrig affære. (Foto: AP)

Nantes - Guingamp [under 2,5] 1.70 /Bet365

Spillemæssigt og pointmæssigt befinder Nantes sig i en bølgedal, men holdet får en gylden mulighed for at komme tilbage på sejrskurs i aften. Guingamp er således meget værre kørende, og gør i særdeleshed ikke meget væsen af sig på udebane.

Guingamp er uden sejr i nu 11 kampe i træk (alle turneringer) og for at understrege problemerne, så har man ikke scoret i syv af dem. Siden februar er det kun lykkedes at vinde to af 13 udekampe i ligaen.

Nantes nævnes ikke overraskende som oprykningskandidat, men holdet er dumpet ned som nummer fire efter seneste 0-4 ude mod Le Havre. Hjemme er de to seneste kampe endt uafgjort.

Der hersker ikke så meget tvivl om, at Nantes er favoritter i denne kamp, og man kan hente op til odds 1.57 (Bet365) på 1-tallet. Alternativt satse på en smal hjemmesejr på et enkelt mål. Her giver Unibet odds 3.50.

Vi garderer dog for 0-0 og satser på under 2,5 mål. Gæsterne har ikke scoret i de seneste seks udekampe i ligaen, og selvom Nantes hører til blandt de mest scorende i rækken, så er det altså ikke lykkedes at score i de to seneste kampe.

I forhold til sidst er Nantes uden Ibrahim Tall (forsvar). I forvejen sidder Florian Jarjat (forsvar) ude. Begge er normalt i startopstillingen. Der har været tvivl om angriberen Monsef Zerka, men han er inkluderet i truppen.

Gæsterne har adskillige fravær. Richard Soumah og Francois Bellugou afsoner karantæne, mens Lionel Mathis, Yves Deroff, Geoffrey Christophe og Thibault Giresse er skadede.

Bellugou og Soumah er de eneste af de nævnte, der var i startopstillingen sidst.

Som en sidebemærkning kan nævnes at de fem seneste indbyrdes opgør (alle turneringer) ligeledes har budt på under 2,5 mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere