Så er det nu for Valencia

Alle tiders mulighed for at hente tre point på Mastella

Valencia har spillet tre af fire hjemmekampe uafgjort i La Primera, men har alle tiders mulighed for at hente en sejr i dag. (Foto: AP)
Valencia har spillet tre af fire hjemmekampe uafgjort i La Primera, men har alle tiders mulighed for at hente en sejr i dag. (Foto: AP)

Valencia - Zaragoza [1] 1.52 /betsafe

Valencia hænger på i toppen af La Primera, selvom man står med 1-3-0 på eget græs. En lidt usædvanlig statistik for et hold, der var blandt de bedste på eget græs i sidste sæson. Men det er vel kun et spørgsmål om tid, før den fine form på udebane også slår igennem på Mestalla.

Der ligger en helt oplagt mulighed for at hente en sejr i aftenens kamp mod Zaragoza. Gæsterne hører ikke til de stærkeste på udebane. Oprykningen til denne sæson skete således i markant grad på baggrund af point hentet på hjemmebane. I sæsonen før, hvor holdet endte tredjesidst i La Primera, var holdet helt væk på fremmed græs.

Med 0-1-3 i denne sæson, så ser tendensen ud til at fortsætte for Zaragoza. Det er iøjnefaldende, at man er rendt ind i nogle øretæver på udebane mod de bedste hold - 1-6 mod FC Barcelona og 1-4 mod Sevilla.

Valencia er måske ikke helt på samme niveau, men hører dog til i top5 i Spanien.

Hjemmeholdet stillede ikke i stærkeste opstilling mod Slavia Prag i Europa League, men fik alligevel 2-2. Nu er man så tæt ved fuld styrke, hvilket blandt betyder at man igen har Ángel Dealbert Ibáñez med i forsvaret, David Banega på midtbanen og David Villa i front.

Hos Zaragoza sidder Javier Arizmendi uden for med en skade, mens Robert Fabian Ayala (forsvar) og Angel Lafita (angreb) testes før kampstart. Sidder en eller begge ude, så vil det kunne mærkes.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere