Gunners brager løs

Flere mål i vente, når Premier Leagues mest scorende mandskab gæster oprykkerne fra Wolverhampton

Cesc Fabregas jubler en scoring. Det er måske i virkeligheden modstanderne, der bør gå i skjul, når kanonerne brager... (Foto: Getty Images)
Cesc Fabregas jubler en scoring. Det er måske i virkeligheden modstanderne, der bør gå i skjul, når kanonerne brager... (Foto: Getty Images)

Wolverhampton - Arsenal [over 2,5 mål] 1.65 /Unibet

Helt som forventet uddelte Arsenal endnu en øretæve, da hollandske AZ gæstede Emirates i Champions League. London-klubben skyder simpelthen alt i sænk i øjeblikket, og det er svært at se klubben som andet end favorit mod oprykkerne fra Wolverhampton.

Det afspejler sig også i odds med beskedne 1.40 (Unibet) som noget af det bedste på 2-tallet.

I stedet satser vi så på mindst tre mål i kampen. Det har der været i ni af Arsenals ti Premier League-kampe i denne sæson, og Gunners har scoret mindst to mål i 16 af 19 kampe i sæsonen (alle turneringer).

Hos Wolves er man fuldt ud klar over, at det ikke kan betale sig at pakke defensiven. Arsenal har simpelthen for mange offensive strenge at spille på, så det skal nok lykkes det at score. I stedet må oprykkerne forsøge at skabe noget fremad banen. Oprykkerne har noteret sig, at Arsenal nok scorer mange mål, men de holder sjældent nullet selv. Baseret på de seneste kampe, så har Wolves heller ingen grund til at fokusere på defensiven alene. De tre seneste kampe har resulteret i pointdelinger mod Everton, Aston Villa og Stoke.

Hjemmeholdet må klare sig uden angriberen Chris Iwelumo. Han var netop vendt tilbage efter en skadespause, men må nu imødese nogle uger på sidelinien. Det betyder gensyn med Sylvan Ebanks-Blake i startopstillingen. Profilen Kevin Foley (forsvar) er yderst tvivlsom. Stephen Ward (forsvar) og David Jones (midtbane) er helt sikkert ude.

Hos Arsenal er der fortsat masser af skader, men på fornem vis har holdet alligevel været blandt de farligste og mest velspillende. Det begynder dog at lysne, og så får manager Arsene Wenger pludselig luksusproblemer. Thomas Rosicky fik comeback mod AZ, da han kom ind med et kvarter igen. Samir Nasri fik comeback i samme kamp og gjorde det godt.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere