Napoli forløst under Mazzarri

Et trænerskifte har udvirket mirakler i Napoli, der nu drømmer om en billet ud i Europa

Optimismen og skarpheden er tilbage i Napoli efter trænerskiftet. I dag går det ud over Catania. (Foto: Getty Images)
Optimismen og skarpheden er tilbage i Napoli efter trænerskiftet. I dag går det ud over Catania. (Foto: Getty Images)

Catania - Napoli [2] 2.25 /Unibet, Bet365

Vi har tidligere præsenteret Napoli, som et ualmindeligt sløjt udehold. Sådan er det ikke længere. Et trænerskifte har i den grad forløst de napolitanske tropper og nu begynder holdet ligefrem at ligne en bejler til en plads i Europa.

Walter Mazzarri trådte til for en måned siden og står nu med 3-1-0 for fire kampe. Det er blandt andet blevet til sejre ude mod Juventus og Fiorentina. Opturen kan fortsætte i dag, hvor modstanderen er af en anden og svagere kaliber.

Catania ligger næstsidst, og er formmæssigt fortsat, hvor man slap i sidste sæson. Reelt står man med fire sejre i de seneste 23 ligakampe. På den lidt kortere bane hedder det én sejr i de seneste 11 kampe.

Træner Gianluca Atzori er ikke overraskende under pres, og kan være næste mand, der mister jobbet i utide, hvis ikke der snart kommer point på kontoen. Hans arbejdsbetingelser er dog langt fra optimale til mødet med Napoli.

Matias Silvestre (forsvar) og Ciro Capuano (forsvar) er røget ud med karantæne og efterlader dermed et hul i defensiven i forhold til sidst. Netop her er man i forvejen blevet svækket af en skade til Nicolás Spolli. Argentineren er yderst tvivlsom. Yderligere fem mand sidder uden for med skader, herunder stærke Gennaro Delvecchio (midtbane) og stortalentet Fabio Sciacca (midtbane).

Napoli har tre mand ude. I forhold til sidst (3-2 ude over Juventus) er forsvarsspilleren Hugo Armando Campagnaro ude med en skade. Her sidder i forvejen Fabiano Santacroce (forsvar) og Roberto De Zerbi (angreb). Modsat er Christian Maggio (midtbane) klarmeldt og han går direkte ind i startopstillingen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere