Alle gode gange seks for Blackpool

The Seasiders har vundet fem hjemmekampe i træk i The Championship og kan hente nye tre point mod Scunthorpe

Blackpool flyver højt i The Championship. I høj grad takket være en stærk hjemmebane. (Foto: Getty Images)
Blackpool flyver højt i The Championship. I høj grad takket være en stærk hjemmebane. (Foto: Getty Images)

Blackpool - Scunthorpe [1] 1.75 /expect.com, Unibet

Alt er vendt på hovedet for Blackpool. I sidste sæson havde holdet problemer med at vinde hjemmekampene og sæsonen endte med en 16. plads. I denne sæson har holdet været uhyggeligt gode på eget græs, og det rækker til en foreløbigt 6. plads.

Forklaringen er måske ikke længere væk end bænken og manager Ian Holloway. Han tiltrådte efter sidste sæson og har nu ført holdet til en noget uventet plads i playoff-feltet. Hjemmestatistikken hedder 5-2-0, hvor de fem sejre er faldet i de fem seneste.

Gæsterne er skidt kørende på udebane, og har mærkbare fravær i en allerede smal trup. Stamspillerne Josh Wright (midtbane) og Gary Hooper (angreb) er sygdomsramte, mens både Marcus Williams og Ian Morris er skadede. De to sidstnævnte efterlader et gevaldigt hul på venstreback-pladsen

Hjemmeholdet er tæt på stærkeste opstilling. Charlie Adams er tilbage på midtbanen efter endt karantæne. Der er tvivl om Neal Eardley, mens Ishmel Demontagnac afsoner karantæne. Sidstnævnte har kun spillet en enkelt ligakamp fra start i denne sæson, så dét fravær er til at håndtere.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere