Eindhoven i knæ

FC Eindhoven ligger sidst i Jubiler League og fraværene er mange til mødet med BV Veendam

FC Eindhoven ligger ned i Jubiler League og lider under et massivt antal fravær. (Modelbillede: Colourbox.com)
FC Eindhoven ligger ned i Jubiler League og lider under et massivt antal fravær. (Modelbillede: Colourbox.com)

FC Eindhoven - BV Veendam [2] 2.00 /Ladbrokes

FC Eindhoven ligger sidst i den næstbedste hollandske fodboldrække, Jubiler League, og det er i den grad trist i trist. Man skal helt tilbage til sæsonens første kamp i starten af august for at finde den seneste - og eneste - sejr i sæsonen. Formen for de seneste seks ligakampe er 0-1-5.

For at gøre ondt værre, så står fraværene i kø. I forhold til sidst er Mark Bloemendaal (midtbane) blevet skadet og Selmo Kurbegovic (angreb) er sygdomsramt, mens Ruiud van der Rijt (forsvar) og Ivo Rossen (midtbane) har karantæne. I forvejen sidder Jurgen Hendriks (mål), Kevin van Assouw (forsvar), Wesley Bakermans (forsvar), Prince Asubonteng (angreb) og Jelle Schijvenaars (angreb) uden for på grund af skader. Alt i alt ni mand, der af den ene eller anden grund ikke kan deltage i dagens kamp. Det kan mærkes, og betyder blandt andet at der er unge og helt uprøvede kræfter med i truppen.

Dagens gæster fra BV Veendam tabte seneste kamp (0-1 til Den Bosch, der ligger nummer fem), men har ellers demonstreret fin form og indtager en 7. plads i rækken. Holdet er også afbudsramt, men det ser ikke nær så bekymrende ud. Trioen Martijn van der Laan (forsvar), Lars Lambooij (midtbane) og Michiel Hemmen (angreb) er ikke med. De to førstnævnte var i startopstillingen sidst. Til gengæld er det et klart plus at den rutinerede midtbanespiller og anfører Paul Matthijs er klar til comeback. Det samme er midtbanekollegaen Erwin Buurmeijer. Den rutinerede forsvarsspiller Gerard Wiekens er også med igen, men starter formentligt på bænken.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere