Nacional banker Bilbao

Portugiserne er stærke på eget græs og kan revanchere nederlaget i Spanien

Portugisisk jubel i Bilbao. Nacional var foran 1-0 ind til der manglede tyve minutter. Det endte med et 1-2 nederlag. (Foto: AP)
Portugisisk jubel i Bilbao. Nacional var foran 1-0 ind til der manglede tyve minutter. Det endte med et 1-2 nederlag. (Foto: AP)

Nacional de Madeira - Athletic Bilbao [1] 2.80 /Danske Spil, Unibet

Portugisiske Nacional førte 1-0 ind til det 70. minut af det omvendte møde, men spanierne endte med at vinde 2-1. Nu er Nacional tilbage i egen hule og her er holdet normalt noget stærkere. Modsat roterer Bilbao på tropperne, så man ligner en lidt mere svækket udgave.

Bookmakerne synes delte på, hvem der i virkeligheden er favorit i denne kamp. Vi synes værdigheden tipper til hjemmeholdets fordel, og så er odds 2.80 faktisk helt fint.

Nacional skal bruge en sejr for at holde liv i de spinkle muligheder for at gå videre fra gruppespillet. Et pointtab vil formentligt slukke lyset endegyldigt.

I forhold til den omvendte kamp er Francisco Javier Yeste (midtbane) og Susaeta (midtbane) røget ud med skader. Væk er også den offensive kantspiller Gaizka Toquero, der udgik af lørdagens ligakamp med en skade. Her ud over roteres på enkelte pladser. Xabier Castillo har fået tillid i Europa League og er formentligt inde som venstre back på bekostning af førstevalget Koikili Del Campo. På midtbanen kan Carlos Gurpegui være med igen efter at han stod over i weekenden. Der kan blive en af de sjældnere optrædender fra start for Joseba Etxeberría, og måske ligefrem spilletid til den 21-årige midtbanespiller Inigo Pérez, der kom ind fra bænken og dermed debuterede i weekendens kamp mod Atletico Madrid.

Nacional-træner Manuel Machado har for sin del slået fast, at han ikke rokerer væsentligt på sit hold. Han går efter en sejr og har opfordret klubbens fans til at møde frem i stort tal for at hjælpe til.

Nacional har ikke tabt en hjemmekamp i den portugisiske liga siden januar, men tabte dog 2-3 hjemme til Werder Bremen i Europa League. Også her efter en afgørende træffer i slutfasen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere