Porto på overarbejde

FC Porto kan leve op til favoritværdigheden, men de kommer til at slide for en sejr over Apoel i aften

De medlevende cypriotiske fans skal nok gøre deres til at hjemmeholdet yder maksimalt mod de portugisiske favoritter i aften. (Foto: Getty Images)
De medlevende cypriotiske fans skal nok gøre deres til at hjemmeholdet yder maksimalt mod de portugisiske favoritter i aften. (Foto: Getty Images)

Apoel - FC Porto (HT/FT) [X/2] 4,90 /Unibet

Vi har før haft succes med at anbefale spil på både målfattige og smalle nederlag til cypriotiske Apoel i Champions League, og ser for så vidt ingen grund til at ændre på det. En smal etmålssejr til FC Porto belønnes med odds op til 3.65 (betsafe) og spil på under 2,5 mål kan fåes op til odds 1.78 (Ladbrokes). Begge dele ser fornuftige ud. Det samme gør spil på halvtid/fuldtid.

Cyprioterne beviste mod Atletico Madrid (0-0) og Chelsea (0-1), at man har en defensiv, der ikke lader sig overrumple af på papiret væsentligt stærkere modstandere. Mod FC Porto i den omvendte kamp for 14 dage siden var man endda foran med 1-0 inden portugiserne på to mål fik hevet en 2-1 sejr hjem.

Nu fik FC Porto altså bevist, at man kan score mod cyprioterne og derfor bliver det måske nok også til tre portugisiske point i aften. Afgørelsen behøver dog ikke falde før et goft stykke henne i kampen.

Belært af den første kamp, hvor Apoel chokerede med scoring efter godt tyve minutter, så vil man ikke se et portugisisk mandskab blæse til angreb fra start. Tålmodighed er et nøgleord.

Cyprioterne pakker defensiven mod de gode hold uanset om man spiller ude eller hjemme. Man er fuldt ud klar over at jo længere tid, der står 0-0 jo mere frustrerede bliver modstanderne, der dog samtidig rykker længere og længere frem på banen. Det kan lige præcist give plads til den hurtige kontra, der afgør kampen til de undertippede cyprioters fordel. Det er i hvert fald et koncept, der meget vel blive testet af igen i aften.

Det vil på ingen måde overraske os om der står 0-0 ved pausen, og så kan portugiserne afgøre affæren i de sidste 45 minutter. Odds 4.90 er i vores øjne helt fint for et ganske sandsynligt scenarie.

Mandskabsmæssigt trækker begge hold med skader. En håndfuld spillere er ude hos FC Porto, mens der tre mand ude hos hjemmeholdet og tvivler om yderligere tre. Det er i særdeleshed defensiven, der kan blive ramt hos Apoel, hvis alle mand ender med at skulle se kampen fra sidelinien.

Følg ekstrabladet.dks spilforslag på twitter

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere