Rangers smider point - igen

Dundee United kan blive næste hold, der tager point fra den skotske storklub

Rangers har ikke tidligere tiders uovervindelighed i Skotland. (Foto: Getty Images)
Rangers har ikke tidligere tiders uovervindelighed i Skotland. (Foto: Getty Images)

Dundee United - Rangers [X] 3.50 /Ladbrokes, Bet365

Alene af den grund at 34 procent af kampene i den skotske Premier League er endt uafgjort giver værdi til odds 3.50 i denne kamp. Det er dog langt fra den eneste.

Rangers er i historiske problemer. Ikke så meget på banen, som uden for, men det sidste vil formentligt få store konsekvenser for det første. Økonomien er alvorlig, og der er stillet krav om omfattende spillersalg i det kommende transfervindue, hvis man da ikke formår at finde en ny, rig ejer. Det er for så vidt allerede begyndt at slå sprækker.

Ser man på resultaterne siden starten af september, så hedder formen 4-4-2 (alle turneringer) og 2-4-0 i ligaen. Det er ikke en formkurve man er forvænt med i Glasgow. At man så rent faktisk besejrede rivalerne fra Celtic er bemærkelsesværdigt, men 'Old Firm' synes at have sit eget liv, hvor formkurver og statistikker har mindre betydning.

Hjemmeholdets form ser på papiret nogenlunde identisk ud, men udgangspunktet er et andet, hvorfor man her er fint tilfreds med at have noteret blot et enkelt nederlag hele sæsonen og have 4-4-1 i ligaen.

I praksis har begge hold altså spillet fire af ni ligakampe uafgjort, så hvorfor ikke nummer fem i dag? Tre af de seneste seks indbyrdes opgør er i øvrigt også endt uafgjort.

Hjemmeholdet må klare sig uden Andy Webster i forsvaret, da han er hentet på leje i Rangers og derfor ikke må spille i de indbyrdes opgør. Målmand Nicky Weaver er skadet, så rutinerede Steve Banks tager pladsen.

Hos Rangers mangler Madjid Bougherra, Mo Edu og Kirk Broadfoot, mens der er tvivl om Lee McCulloch. Kun sidstnævnte var med i den seneste ligakamp (1-1 mod Hibernian).

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere