Mere succes for Sigma

Forårets optur kan fortsætte mod kriseramte Bohemians i den bedste tjekkiske liga

Vinterens trænerskifte har gjort underværker i Sigma Olomouc, der i aften kan tage et nok afgørende skridt væk fra nedrykningsfeltet. (Modelfoto: Colourbox)
Vinterens trænerskifte har gjort underværker i Sigma Olomouc, der i aften kan tage et nok afgørende skridt væk fra nedrykningsfeltet. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det så sort ud for Sigma Olomouc i den bedste tjekkiske række, da man sluttede efteråret som potentiel nedrykker. Det udløste et trænerskifte, og et godt af slagsen. I hvert fald har der været masser af succes under den nye mand, Petr Ulicny. 8-3-2 (alle turneringer) i 2012 er således mere end godkendt, men ikke helt nok til overlevelse endnu.

Man er således også blevet tildelt en pointstraf på ni point.

En sejr i aften vil dog så godt som bortmane nedrykningsspøgelset, og i lyset af slutprogrammet, så kan man være helt sikker på, at det er noget, der har topprioritet. Forude venter således ligakamp mod blandt andet Sparta Prag og en pokalfinale mod samme.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Dagens gæster fra Bohemians er i storkrise. Bare ét point er det blevet til siden starten af november, mens samtlige udekampe siden starten af oktober har resulteret i et nederlag. Syv af de otte har været på mindst to mål.

Det gør ikke overraskende Sigma Olomouc til ganske solide favoritter rent oddsmæssigt. Vi vover lidt mere og spiller Asian Handicap -1, hvor vi vinder, hvis Sigma Olomouc vinder med mindst to mål, men får indskuddet retur ved en sejr på kun ét mål.

Mandskabsmæssigt stiller Sigma Olomouc formentligt i en stærkere udgave end den, der i torsdags vandt en fin 3-0 sejr ude mod Teplice i pokalturneringen. Stamspillerne Daniel Rossi (midtbane) og Jan Schulmeister (angreb) banker således på for comeback.

Gæsterne har usikkerhed om vigtige Michal Zizka (forsvar) og har i forvejen rutinerede Marek Nikl (forsvar) ude.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere