Stuttgart slår til

William Kvist og co. har ramt topniveauet og kan sikre sig en Europa League-billet i eftermiddag

Christian Gentner og holdkammeraterne i Stuttgart har sat en overbevisende slutspurt ind i Bundesligaen. (Foto: AP/Martin Meissner)
Christian Gentner og holdkammeraterne i Stuttgart har sat en overbevisende slutspurt ind i Bundesligaen. (Foto: AP/Martin Meissner)

Spilforslag Det har været ganske overbevisende, hvad Stuttgart har leveret de seneste uger og nu begynder det for alvor at ligne en billet til Europa League.

I det spil kunne dagens kamp godt være et nøgleopgør, for næste gang venter en yderst vanskelig kamp mod Bayern München. Der skal altså point ind i eftermiddag.

Det skal der sådan set også for FC Köln. Problemet er, at man her er i store problemer. Fyringen af træner Ståle Solbakken gav i første omgang ikke bonus, da det blev 0-3 mod Gladbach. Der blev skabt meget lidt og målmand Michael Rensing var vel eneste mand, der for alvor spillede op til niveau.

Der skal leveres på et helt andet niveau, hvis man vil undgå nedrykning.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Stuttgart var for sin del spilstyrende og spillede med stor tålmodighed i sidste fredags hjemmekamp mod Werder Bremen. Det blev belønnet med en fuldt fortjent sejr (4-1). Nu topper man formbarometret og står med potente 15 scoringer i de seneste fire kampe.

Læs også spilforslaget:

Se også: Bristol City sikrer overlevelse i dag

Stuttgart er fortsat uden stamspilleren Khalid Boulahrouz (forsvar), men stiller ellers i stærkeste opstilling. Det vil sige, at det meget vel blive samme startformation som sidst.

FC Köln må siden sidst klare sig uden stamspilleren Henrique Sereno (forsvar), der er blevet skadet. Han har ikke kunnet træne med i denne uge, og ligner ikke en mand, der når at blive klar. Afløseren bliver i så fald Kevin McKenna (forsvar). Offensivt er der opstået tvivl om stamspilleren Milivoje Novakovic

Begge mandskaber har noget på spil her, så Stuttgart skal ikke forvente, at hjemmeholdet slår op i banen. Indsatsen skal sættes derefter.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere